Συνταγή για σπιτική Pizza Margarita με μανιτάρια και λάδι τρούφας

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Συνταγή για σπιτική Pizza Margarita με μανιτάρια και λάδι τρούφας

Το μυστικό για την απόλυτη συνταγή για σπιτική αφράτη pizza είναι τα υλικά που έχετε στο ψυγείο σας, αλλά και αυτή η ανακάλυψη που έκανα

Ανακάλυψα πρόσφατα μια σούπερ φρέσκια ζύμη fluffy / αφράτη και μια thin / λεπτή για πίτσα.

Δοκίμασα να φτιάξω την αφράτη και βγήκε θεϊκή.

Τα υλικά ήταν απλά ότι είχα εύκαιρο μιας και δεν το είχα προσχεδιάσει.

Είχα μείγμα τυριών, μανιτάρια, σάλτσα ντομάτας για πίτσα, ντοματίνια και φρέσκο βασιλικό και λάδι τρούφας

Την πρώτη φορά που την έφτιαξα τράβηξα την ζύμη όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες και έβαλα με την σειρά αυτή

Ζύμη, σάλτσα ντομάτας μανιτάρια κ το μείγμα των 4 τυριών μαζί και τον βασιλικό .

Την δεύτερη φορά αντί για 4 τυριά χρησιμοποίησα τριμμένη μοτσαρέλα αλλά με διαφορετική σειρά.

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στον αέρα στους 200 βαθμούς . Σε ένα ταψί βγούμε λαδόκολλα και από πάνω την ζύμη που έχουμε βγάλει από το ψυγείο για 10 λεπτά για να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. ( χρησιμοποίησα αυτή την καινούργια του Κανάκη, δεν είναι διαφήμιση αυτό αλλά είναι σούπερ προϊόν ).

Την τοποθέτησα στρογγυλή δείτε και στις φωτογραφίες πιο κάτω και δίπλωσα την άκρη όλη για να κάνει κρούστα.

Έβαλα σάλτσα ντομάτα για πίτσα , το τυρί μοτσαρέλα , τα μανιτάρια και τα ντοματίνια και φρέσκο βασιλικό και έριξα ελάχιστο λάδι τρούφας.

Την έβαλα στον φούρνο για 15 λεπτά και το αποτέλεσμα ήταν συγκλονιστικό.

Μπορείτε να βάλετε ότι υλικό θέλετε πιπεριές, τυριά, αυγό , πέστο πραγματικά ότι εσείς κάνετε κέφι.

Τώρα μένει να δοκιμάσουμε και με την λεπτή ζύμη.

Καλή επιτυχία ..

Μπορείτε να με βρείτε εδώ :

www.instagram.com/majenco

www.twitter.com/majenco

www.facebook.com/JencaMajenco