Συνταγή για το πιο yummy bagel με σολομό, που θα γαργαλίσει τον ουρανίσκο σας
Η βάση είναι το Bagel και από εκεί και πέρα βάλτε την φαντασία σας να σας ταξιδέψει ..
Από μικρή μου άρεσαν ότι έφερνε σε ψωμο κατάσταση , κουλούρια , κρουασάν ψωμιά και ειδικά τα Bagel.
Θυμάμαι όταν ζούσα στο Λονδίνο από τα αγαπημένα μου φαγητά για πρωινό, μεσημεριανό ή και για σνακ ήταν τα Bagels ειδικά στο εστιατόριο Joe’s στην Sloane str., πάντα διάλεγα αυτό με τον σολομό.
Πρόσφατα βρήκα στο Food hall του Marks & Spenser τα περίφημα Baggel αν και μπορείτε να τα βρείτε και σε καλά σούπερ μάρκετ. Προσπάθησα να φτιάξω την συνταγή όπως την θυμόμουν γευστικά και πέτυχε.
Υλικά :
Bagel
Καπνιστός σολομός
Τυρί Philadelphia
Λίγο μαϊντανός
Λίγο άνηθος
Σχοινόπρασο
Φρέσκο πιπέρι
Λάιμ
Αβοκάντο
Λάδι τρούφας
salad cream Heinz
Οδηγίες :
Σε μια φρυγανιέρα ζεσταίνετε τα bagel κομμένα οριζόντια. Σε ένα μπολ ανακατεύετε μισό πακέτο Philadelphia με ψιλοκομμένο μαϊντανό, και λίγο σχοινόπρασο. Αλείφετε πάνω στο Bagel, ρίχνετε λίγο salad cream Heinz κάνει elevate την γεύση, και βάζετε μια λεπτή φέτα σολομό ρίχνετε φρέσκο τριμμένο πιπέρι και λάιμ και από πάνω κομμάτια αβοκάντο και λίγο ψιλοκομμένο άνηθο. Αν θέλετε μπορείτε να ρίξετε και μια σταγόνα λάδι τρούφας για να το απογειώσετε ακόμα πιο πολύ.
Δείτε τις φωτογραφίες πιο κάτω στην gallery.
Καλή επιτυχία ..
Μπορείτε να με βρείτε εδώ :