Yummy Νηστίσιμη συνταγή για Ταλιατέλες με μεταξωτή υφή από πέστο αβοκάντο

Η απόλυτη νηστίσιμη συνταγή για να ταξιδέψει τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους είναι οι ταλιατέλες με την μεταξωτή υφή του πέστο αβοκάντο αλλά και για να την χαρείτε ειδικά για την Σαρακοστή

Η συνταγή αυτή είναι τόσο γευστική δροσερή αλλά και εύκολη να την φτιάξετε και το μόνο σίγουρο είναι πως θα κερδίσετε στις εντυπώσεις.

Τρελαίνομαι για συνταγές με ζυμαρικά και ειδικά αυτή είναι μια συνταγή που γίνεται σε λιγότερο από 10’ λεπτά και είναι ότι πιο νόστιμο για όσους νηστεύουν.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ότι είδος ζυμαρικών έχετε, προτιμώ φρέσκιες ταλιατέλες ( ψυγείου ), πάντα μου κάνουν διαφορά.

Θα χρειαστείτε

Ταλιατέλες φρέσκιες

2 αβοκάντο μαλακά

Ξύσμα από 2 λάιμ αλλά και τον χυμό τους

1/4 κούπας ελαιόλαδο

1/5 ματσάκι κόλιανδρο

1-2 σκελίδες σκόρδο

Αλάτι & πιπέρι

100 γρ Κάσιους

Φρέσκα Φύλλα δυόσμου ή βασιλικού

Προαιρετικά τριμμένη παρμεζάνα

Οδηγίες

Βράζετε σε μια κατσαρόλα το νερό με αρκετό αλάτι και μόλις κοχλάζει ρίχνετε την επιλογή σας για ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες που είναι γραμμένες πάνω στο πακέτο. Οι φρέσκιες ταλιατέλες θέλουν 3 λεπτά βράσιμο.

Σε ένα τεφάλ σε χαμηλή θερμοκρασία καβουρδίζετε για λίγα λεπτά τα Κάσιους και τα ανακατεύετε να μην καούν.

Σε ένα μπλέντερ ανακατεύετε καλά όλα τα υλικά εκτός των Κάσιους και φύλλα δυόσμου ή βασιλικού.

Μόλις γίνουν ένα μείγμα τα ρίχνετε σε ένα μεγάλο βαθύ μπολ και ρίχνετε και τις ταλιατέλες ανακατεύοντας καλά ( δείτε τις φωτογραφίες στην γκαλερί πιο κάτω ).

Αν θέλετε βάζετε τριμμένη παρμεζάνα και τα Κάσιους μαζί με τα φρέσκα φύλλα δυόσμου ή βασιλικού.

Αυτή η συνταγή είναι σούπερ για όλα τα καλέσματα και τις περιστάσεις είναι δροσερή γευστική και νηστίσιμη αν δεν βάλετε το τυρί.

Καλή επιτυχία ..

Μπορείτε να με βρείτε εδώ :

www.instagram.com/majenco

www.twitter.com/majenco

www.facebook.com/JencaMajenco

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης