Η μαγική συνταγή μου για ζυμαρικά με σολομό που όλοι θέλουν να φάνε

Αυτή η συνταγή για ζυμαρικά με σολομό είναι ότι πιο νόστιμο μπορείτε να φτιάξετε και για να εντυπωσιάσετε.

Η σπεσιαλιτέ μου που φτιάχνω, είναι πρώτο στην λίστα όλων των φίλων μου τα ζυμαρικά με σολομό και μπρίκ που τα φτιάχνω εδώ και παρά πολλά χρόνια.

Συνήθως τα φτιάχνω με πέννες ή με Caserecce ή και Farfalle , μέχρι που πρόσφατα που τα μαγείρεψα με τα θεϊκά Ιταλικά ζυμαρικά Messicani και ήταν πραγματικά μαγικά ελαφριά και παιχνιδιάρικά.

Θα χρειαστείτε :

500 γρ ζυμαρικά Πένες ή Casarecce Barilla ή Messicani by Marks and Spenser

1 πακέτο καπνιστό σολομό

1 κρέμα γάλακτος μαγειρικής

250 γρ παρμεζάνα τριμμένη

1 Μπρίκ ( αυγά σολομού )

1 σαφράν ( προαιρετικό )

1 κγ λάδι τρούφας ( προαιρετικό )

Φρέσκο πιπέρι

Οδηγίες :

Βράζετε το νερό με αλάτι μέχρι να κοχλάζει και ρίχνετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο πακέτο.

Παράλληλα σε ένα μεγάλο τηγάνι βράζετε την κρέμα γάλακτος με το σαφράν και ρίχνετε σταδιακά λίγο λίγο την παρμεζάνα σχεδόν όλη και κρατάτε λίγο για την γαρνιτούρα. Ρίχνετε αρκετό πιπέρι και ανακατεύετε μαζί με 2-3 κουταλιές τις σούπας από το νερό των ζυμαρικών ενώ βράζουν. Συνεχίζετε το ανακάτεμα και ρίχνετε προαιρετικά μια κγ λάδι τρούφας. Κόβετε σε κομματάκια τον σολομό και τα ανακατεύετε όλα μαζί. Προσθέστε τα ζυμαρικά και ανακατέψτε τα καλά. Σερβίρετε σε βαθιά πιάτα με φρέσκο πιπέρι, μια κουτάλια Μπρικ, και τριμμένη παρμεζάνα.

Καλή επιτυχία ..

Μπορείτε να με βρείτε εδώ :

www.instagram.com/majenco

www.twitter.com/majenco

www.facebook.com/JencaMajenco

www.tiktok.com/@majenco

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης