Φτιάξτε τα πιο yummy cookies με ginger και λευκή σοκολάτα μέσα σε 10 λεπτά
Αυτή η συνταγή είναι για τα πιο νόστιμα γευστικά και εύκολα σπιτικά μπισκότα με ginger και λευκή σοκολάτα
Μέσα σε λίγες μέρες έφτιαξα 2 φορές αυτά τα Super Yummy Cookies τα οποία γίνανε ανάρπαστα.
Το μυστικό είναι να μπορέσετε να αντισταθείτε να μην τα φάτε όλα αμέσως.. μιας και την επόμενη μέρα είναι ακόμα πιο νόστιμα ..
Θα χρειαστείτε:
• ½ κούπα ανάλατο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
• ½ κούπα καστανή ζάχαρη
• ½ κούπα λευκή ζάχαρη
• 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
• 1 αυγό
• 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
• 1½ κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
• ½ κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
• 1 κούπα κομματάκια λευκής σοκολάτας
• ψιλοκομμένα Ginger stems μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα σούπερ μάρκετ
Οδηγίες:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190 βαθμούς Κελσίου στον αέρα.
Σε ένα ταψί λαδώνουμε λίγο και βάζουμε ένα χαρτί για τα μπισκότα.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το βούτυρο και τη ζάχαρη. Χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρικό μίξερ, χτυπάμε το βούτυρο και τις ζάχαρες μέχρι να αφρατέψουν και να ξανθύνουν στο χρώμα, για 3-5 λεπτά. Αυτό το βήμα είναι σημαντικό για να βγουν μαλακά και μαστιχωτά τα μπισκότα. Χτυπάμε μέσα το εκχύλισμα βανίλιας και το αυγό.
Σε ένα ξεχωριστό μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι και τη μαγειρική σόδα. Χρησιμοποιώντας μια ξύλινη κουτάλα, ανακατέψτε προσεκτικά το μείγμα του αλευριού στο μείγμα του βουτύρου, μέχρι να ενωθεί. Προσθέστε τα κομματάκια λευκής σοκολάτας, και τα ginger stems. Ρίξτε γεμάτες κουταλιές από το κουρκούτι στο λαδωμένο φύλλο μπισκότων. Φτιάχνετε 24 μπισκότα σε ίδιο μέγεθος και τα πατάτε από πάνω με το πίσω μέρος ενός κουταλιού .
Ψήστε τα μπισκότα για 8-10 λεπτά ή μέχρι να αρχίσουν να χρυσίζουν γύρω από τις άκρες. Αφήστε τα μπισκότα να κρυώσουν για 2 λεπτά στο φύλλο χαρτιού πριν τα μεταφέρετε σε μια σχάρα για να κρυώσουν εντελώς.
Καλή επιτυχία .. Θα με θυμηθείτε ..
Μπορείτε να με βρείτε εδώ :