Φτιάξτε την απόλυτη συνταγή για ζυμαρικά με μανιτάρια αλά κρεμ και λάδι τρούφας
Μια συνταγή για ζυμαρικά με μανιτάρια αλά κρεμ και λάδι τρούφας που θα απολαύσετε
Η απόλυτη συνταγή για ζυμαρικά με μανιτάρια αλά κρεμ και λάδι τρούφας είναι αυτή εδώ και θα χρειαστείτε λιγότερο από 15 λεπτά για να την φτιάξετε.
Αγαπώ τα μανιτάρια και αυτή την φορά επέλεξα τα De Lux μανιτάρια που είναι σε κονσέρβα και μου θυμίζουν συνταγές από τα παιδικά μου χρόνια.
Θα χρειαστείτε:
1 πακέτο ζυμαρικά Fusilli
2 μικρά κρεμμύδια Shallots
1 σκελίδα σκόρδο
1 κονσέρβα μανιτάρια ολόκληρα De Lux
120 γρ Παρμεζάνα τριμμένη
Κρέμα γάλακτος
1 κγ λάδι τρούφας
1 κσ Λευκό κρασί
Πιπέρι
Αλάτι
Ελαιόλαδο
1κσ Βούτυρο
Οδηγίες:
Βράζετε το νερό με αρκετό αλάτι και όταν είναι έτοιμο ρίχνετε τα ζυμαρικά μέσα με μια κσ ελαιόλαδο και τα αφήνετε να βράσουν σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
Σε ένα τηγάνι ρίχνετε το βούτυρο με ελάχιστο ελαιόλαδο. Ψιλοκόβετε τα Shallots και το σκόρδο και τα αφήνετε να γίνουν, και μόλις είναι έτοιμα ρίχνετε και τα μανιτάρια για ελάχιστα λεπτά τα ανακατεύετε και ρίχνετε την κρέμα, το κρασί και το πιπέρι, την παρμεζάνα και 2 κουταλιές από το νερό που βράζει τα ζυμαρικά. Ανακατεύετε καλά και ρίχνετε και μια κουτάλια του γλυκού λάδι τρούφας.
Μόλις είναι έτοιμα τα ζυμαρικά τα ανακατεύετε όλα μαζί και σερβίρετε με αρκετό πιπέρι και παρμεζάνα τριμμένη. Καλή επιτυχία..
Μπορείτε να με βρείτε εδώ :