Η σκληρή δουλειά κάνει τον αφέντη ..
Χαίρομαι πάρα πολύ όταν βλέπω παιδιά που στερούνται τι σημαίνει διασκέδαση, γιορτές, διακοπές κλπ για την δουλειά και ειδικά απο μικρή ηλικία. Έτσι και ο Μανώλης απο πολύ μικρός όταν οι φίλοι του όλοι κάνανε τα παραπάνω εκείνος δούλευε σκληρά χωρίς ωράριο. Και χαίρομαι ακόμα πιο πολύ που οι κόποι του δικαιώθηκαν γιατί έχοντας κατά νού το ρητό που λέει η σκληρή δουλειά κάνει τον αφέντη έτσι και ο Μανώλης δουλεύοντας σκληρά έκανε το όνειρο του πραγματικότητα φτιάχνοντας το εστιατόριο που πάντα ήθελε. Το νέο Γιαπωνέζικο εστιατόριο στην Κηφισιά ονομάζεται Oozora και ήρθε για να μείνει. Έχοντας Ευρωπαικές προδιαγραφές όχι μόνο στο design που έχουν επιμεληθεί τα αδέρφια Καραμπατάκη, οι οποίοι όποιον χώρο έχουν φτιάξει είναι ένας και ένας μοναδικός. Η κουζίνα φέρνει σε γεύσεις του Zuma που για εμένα είναι το ωραιότερο εστιατόριο στον κόσμο, αν και δεν είναι τυχαίο μιας και ο Σεφ που έχουν είναι απο το Zuma της Τουρκίας. Το να κλείσεις τραπέζι δεν είναι εύκολο μιας και υπάρχει μεγάλο waiting list και πρέπει να κάνεις τα reserve σου αρκετές μέρες πιο πριν. Το last order είναι αυστηρά στις 12, και το ατού του είναι το τεράστιο μπαρ που έχει με μοναδικά cocktail. Αν και το έχει μαζί με 3 φίλους του τον Αλιόσσα Γκρίσιν, τον Αντώνη Κονιάκο και τον Γιάννη Μωραίτη, οφείλω να πω πως ο Μανώλης είναι αυτός που φροντίζει να είναι όλα στην εντέλεια πάνω απο όλα, μέσα στην κουζίνα θα τον δείτε και όλας μιας και είναι open kitchen πολλές φόρες να κάνει και ό ίδιος δουλειά εκεί, Εκτός απο το Oozora ασχολείται και με το Menoo το Deli cafe/ wine που έχει στην Νέα Ερυθραία στην Λεοφόρο Κηφισίας 310, επίσης αξίζει να πάτε μιας και τα πράγματα όλα εκεί είναι ένα και ένα όλα μοναδικά. Σήμερα ο Μανώλης έχει τα γενέθλια του και θέλω να του ευχηθώ υγεία πάνω απο όλα, αγάπη, επιτυχίες επι παντός και ψυχική ευημερία. Μανώλο είμαι πάρα πολύ περήφανη για εσένα, αν και σήμερα δεν θα μπορέσω να σου έρθω, θα τα πούμε σίγουρα αύριο. Keep doing your thing .. Love you very much.