The Royal Beach - Goya Gastrobar: Η απόλυτη summer εμπειρία μας περιμένει πάνω στη χρυσή άμμο

Σαμάνθα Αποστολοπούλου

The Food Tour: Η περιήγηση της Σαμάνθας Αποστολοπούλου και της Νέλλης Καλαμαρά στα εστιατόρια της Αθήνας συνεχίζεται. Αυτή τη φορά βρεθήκαμε στο πανέμορφο The Royal Beach - Goya Gastrobar στη Βουλιαγμένη που ενώνει τις κορυφαίες γευστικές εμπειρίες με την ανεβασμένη καλοκαιρινή διάθεση.

Γράφει η Νέλλη Καλαμαρά

Fun vibes, ανεβασμένη διάθεση και απόλυτα καλοκαιρινό mood είναι ό,τι εισπράξαμε από την πρώτη στιγμή που περάσαμε τις μεγάλες ξύλινες πόρτες του αέρινου The Royal Beach - Goya Gastrobar στην καρδιά της Βουλιαγμένης. Σαν να μεταφερθήκαμε σε άλλο πλανήτη, εκεί όπου τα γήινα χρώματα και τα φυσικά υλικά στέκονται χωρίς να αντιτίθενται στο χρυσό της άμμου και το γαλανό της θάλασσας, έχει δημιουργηθεί ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός.

Στο The Royal Beach - Goya Gastrobar ερχόμαστε από νωρίς το πρωί και αφηνόμαστε στην κοσμοπολίτικη αύρα του και τις εκλεπτυσμένες γεύσεις του έως αργά το βράδυ. Εδώ νιώσαμε πως το καλοκαίρι κρατά για πάντα, καθώς ένα όμορφο crowd με εντυπωσιακό tanning λικνίζεται στο ρυθμό του resident DJ και κάπως αισθανθήκαμε πως βρεθήκαμε σε κάποιο κοσμοπολίτικο ελληνικό νησί, ενώ ήμασταν μόλις μισή ώρα από το κέντρο της πόλης.

Το πράσινο κυριαρχεί στο φροντισμένο γκαζόν και στο γεμάτο φυτά background, ενώ μπροστά απλώνεται η παραλία με τα πολυτελή sunbeds και τις boho-chic ομπρέλες. Εκεί ακριβώς, πάνω από τη χρυσή αμμουδιά και στο ξύλινο deck, στέκεται το πανέμορφο beach bar restaurant που αποτελεί το απόλυτο hot spot της σεζόν.

Και πως θα μπορούσε άλλωστε να γίνει αλλιώς, αφού η ομάδα του -με αρχηγό τον ιδιοκτήτη του Βασίλη Σταθοκωστόπουλο- ξέρει να δημιουργεί projects που συναρπάζουν το αθηναϊκό, και όχι μόνο, κοινό.

Συναντήσαμε τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και του ζητήσαμε να μας μιλήσει για αυτό του το project.

Ποιο είναι το όραμα πίσω από τη δημιουργία του The Royal Beach - Goya Beach και πώς ονειρεύεστε το μέλλον του;

Από το όνομα και μόνο καταλαβαίνει κάποιος ότι πρόκειται για ένα premium exclusive members’ beach club με υψηλή ποιότητα, προσφέροντας στους επισκέπτες μοναδικές εμπειρίες στην καλύτερη τοποθεσία της αθηναϊκής Ριβιέρας. Σίγουρα στα μελλοντικά μας σχέδια είναι η επέκταση του στο εξωτερικό.

Ποιες εμπειρίες προσφέρει στο εκλεκτικό κοινό σας;

Στο The Royal Goya Beach οι επισκέπτες που έχουν την ευκαιρία να το δοκιμάσουν, βιώνουν μοναδικές εμπειρίες σε υψηλότατο επίπεδο σε μια από τις ομορφότερες γαλανόλευκες παραλίες της Bουλιαγμένης με τον πιο premium εξοπλισμό στο κομμάτι της παραλίας. Θα μπορούσαμε να το περιγράψουμε και ως ένα ταξίδι γευσιγνωσίας σε συνεργασία με τους καλύτερους σεφ του ομίλου μας!

Τι κάνει το The Royal Beach – Goya Gastrobar να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα αντίστοιχα της περιοχής;

Χωρίς υπερβολές το concept είναι αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Πρόκειται για ένα πολυμορφικό χώρο, διακοσμημένο με γούστο απλότητας και πολυτέλειας, με την υπογραφή του κορυφαίου Έλληνα αρχιτέκτονα Αθανάσιου Κυρατσού, με εξαιρετικά υψηλού επιπέδου γαστρονομία σε μια μοναδική τοποθεσία, ίσως μια από τις καλύτερες στην Αττική, σε συνδυασμό με ευφάνταστα μουσικά ακούσματα.

Από τη μεγάλη εμπειρία σας, είναι τα high-end all-day venues αυτό που έχει περισσότερο ανάγκη πια ο κόσμος;

Τα τελευταία χρόνια φαίνεται η τάση του κόσμου να προτιμά τα high-end, all-day venues. Αυτό όμως που κάνει τη διαφορά και που έχει περισσότερο ανάγκη είναι η άψογη εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με άψογες υπηρεσίες, όπου σαφώς και το παραμικρό λάθος δεν επιτρέπεται. Ο κόσμος έχει πλέον άποψη και είναι επιλεκτικός.

Μιλήστε μας για τα event που διοργανώνονται εδώ.

Τα event είναι επίσης ένα στοιχείο που κάνει το The Royal Beach – Goya Gastrobar να ξεχωρίζει, καθώς δίνουν μια νότα διαφορετική στις καλοκαιρινές μας βραδιές. Συγκεκριμένα, κάθε Πέμπτη βράδυ έχουμε καθιερώσει ένα εκπληκτικό event με ονομασία CANDELAS με φανταστικά μουσικά ακούσματα βιολιού υπό το φως των κεριών. Τις Παρασκευές και τα Σαββατόβραδα ο κόσμος μπορεί να απολαύσει live τις ταλαντούχες φωνές της Nadine και της Kony σε συνδυασμό με σαξόφωνο. Τέλος, κάθε Κυριακή απόγευμα τη διασκέδαση αναλαμβάνει μια ανερχόμενη καλλιτέχνιδα, η Εμμανουέλα, με ενα show που ξεσηκώνει και κάτι ανάλογο δεν υπάρχει στην Αθηναϊκή Ριβιέρα!

Ο Executive Chef Αντώνης Κουρκούτας

Στο The Royal Beach - Goya Gastrobar λοιπόν, όπως είπαμε και πιο πάνω, η μέρα μας ξεκινάει από νωρίς με βουτιές στα δροσερά νερά, χαλάρωση κάτω από τον ευλογημένο ελληνικό ήλιο και φυσικά λαχταριστές γεύσεις, όπως τις έχουν επιμεληθεί οι γνωστοί Executive Chefs, Αντώνης Κουρκούτας και Θοδωρής Αφεντάκης, και τις εκτελεί με μαεστρία και περισσό ταλέντο η Head Chef Κατερίνα Κουρμούλη. Καθισμένες λοιπόν στις μεγάλες ξύλινες ροτόντες και ατενίζοντας τη θάλασσα, ενώ λικνιζόμασταν ασυναίσθητα στους ρυθμούς της μουσικής, ξεκινήσαμε το γευστικό μας ταξίδι.

Η αρχή έγινε με το λαχταριστό Breakfast Platter, πάνω στον οποίο συναντήσαμε ό,τι θα μπορούσαμε να ευχηθούμε και ακόμη περισσότερα. Βιολογικά αυγά τηγανητά με μπέικον, scrambled eggs, μίνι βαφλάκια, μίνι pancakes, mini donuts, mini muffins, μέλι, μαρμελάδα, πραλίνα φουντουκιού και γιαούρτι με φρούτα έγιναν η καλύτερη αφορμή για να θυμηθούμε πως το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας, και άρα μας αξίζει το καλύτερο.

To Power Bowl Κοτόπουλο

Φυσικά, καθώς έχουμε και τη healthy μας πλευρά, δοκιμάσαμε και δύο από τα Power Bowls, εκείνο με το κοτόπουλο με ζουμερό μπρόκολο, κινόα, αυγό ποσέ, kale και σως γιαουρτιού και εκείνο με το μοσχάρι και το ρύζι basmati, το καλαμπόκι, το καρότο, το λάχανο και τη σως μουστάρδας. Ειλικρινά δεν μπορέσαμε να αποφασίσουμε πoιο μας άρεσε περισσότερο και καταλήξαμε πως η καθεμία μας θα έχει το αγαπημένο της!

Σειρά είχαν τα ωμά και το sushi, όπου το The Royal Beach - Goya Gastrobar πραγματικά έχει την τιμητική του. Ξεκινήσαμε με το ολόφρεσκο Carpaccio Λαβράκι με ελαιόλαδο yuzu kosho και εσπεριδοειδή, με τις φετούλες του ψαριού κομμένες στην εντέλεια να έχουν «ψηθεί» ιδανικά στη μαρινάδα τους και να έχουν την τέλεια ισορροπία.

Εξίσου δυνατό και το Spicy Tuna Tartare με μαγιονέζα kimchi και τα nori chips να παίζουν έξυπνα το παιχνίδι των υφών. Εμείς ετοιμάσαμε την τέλεια μπουκιά με τα κυβάκια του μαριναρισμένου ψαριού να παίρνουν θέση πάνω στο τραγανό κράκερ από μαύρο ρύζι και ενθουσιαστήκαμε.

To Smoked Salmon Roll

Στο κομμάτι των rolls μπήκαμε σε σοβαρά διλήμματα ανάμεσα στο Sashimi Roll, ένα ρολό χωρίς ρύζι με ψάρια ημέρας, σάλτσα wasabi, σπαράγγια και μιζούνα και στο Smoked Salmon Roll με καπνιστό σολομό, αγγούρι, κρέμα αγριοράπανο, λάδι και μαγιονέζα ανήθου, και επειδή δεν μπορούσαμε να αποφασίσουμε, τα δοκιμάσαμε και τα δύο και ήταν εξαιρετικά.

Είπαμε δε πως την επόμενη φορά θα έρθουμε για μπάνιο και θα χαλαρώσουμε στις μεγάλες ξαπλώστρες τρώγοντας sushi και πίνοντας cocktails μέχρι αργά το βράδυ. Κλείσαμε τα ωμά με ένα εξαιρετικό Salmon Sashimi που μαρτυρούσε απευθείας τη φρεσκάδα του ψαριού και την μαεστρία του σεφ στο κόψιμο και το τέλειο σερβίρισμα από άποψη θερμοκρασίας.

Στα ζεστά δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στο τέλεια μελωμένο Μαύρο Κριθαράκι Αστακού με ζουμερή και πληθωρική αστακοουρά, φρέσκια τομάτα και αρωματικό θυμάρι. Ένα πιάτο που στέκεται ακριβώς πάνω στη λεπτή κόκκινη γραμμή της comfort νοστιμιάς και της εκλεπτυσμένης πολυτέλειας των συστατικών του.

Το Προφιτερόλ

Στα γλυκά, που επιμελείται ο πολύ ικανός Pastry Chef Γιάννης Καλδάνης, επίσης είχαμε διλήμματα, οπότε για ακόμη μία φορά αφήσαμε τη δίαιτα από Δευτέρα και αφεθήκαμε στην απόλαυση. Με το Pistachio Praline με κρεμά μασκαρπόνε, πραλίνα από φυστίκια Αιγίνης, σαβαγιάρ αρωματισμένα με ελληνικό καφέ και πικρή σοκολάτα να κερδίζει στα σημεία και το Προφιτερόλ με παγωτό βανίλια μέσα σε αφράτο σου με καραμελωμένα φουντουκιά, sauce σοκολάτας valrhona και ανθό αλατιού να γίνεται το επίκεντρο της προσοχής μας και των κουταλιών μας.

Το Sparkling Aegean

Φυσικά και δεν φύγαμε χωρίς να κάνουμε και μία στάση στο μπαρ, αφού ο εξαιρετικός Γιάννης Ρούσσος έχει ετοιμάσει μία πολύ ενδιαφέρουσα Cocktail List, από την οποία ξεχωρίσαμε το Red Gardenia με ρούμι, γαρδένια, lime και αφρό από καρπούζι και το Sparkling Aegean με βότκα, blood orange, ευκάλυπτο, lime και τόνικ.

Φυσικά δεν χάνουμε ποτέ τα live και τα DJ events του The Royal Beach - Goya Gastrobar που ξεσηκώνουν τα βράδια μας και μας κρατάνε να χορεύουμε και να διασκεδάζουμε πάνω στην παραλία και κάτω από τα αστέρια μέχρι πολύ αργά το βράδυ, ζώντας το καλύτερο summer beach life που θα μπορούσαμε ποτέ να ονειρευτούμε.

Info: Απόλλωνος 28, Βουλιαγμένη, 2108960650, www.royalbeachvouliagmeni.gr

Διαγωνισμός

Το μεγαλύτερο δώρο που δόθηκε ποτέ σε Food Tour είναι εδώ!

Super Διαγωνισμός από τη στήλη του #Queengr #TheFoodTour που επιμελούνται oι @majenco και @kounelly

Εξασφαλίσαμε αποκλειστικά για εσάς, τις αναγνώστριες του Queen, την ευκαιρία για 2 τυχερές νικήτριες να ζήσουν τις πιο απίθανες καλοκαιρινές εμπειρίες στη Βουλιαγμένη, με 2 κορυφαία δώρα: Η 1η τυχερή νικήτρια θα ζήσει την απόλυτη εμπειρία The Royal Beach, κερδίζοντας ένα ultra-premium full day beach & dining experience αξίας 250€ για 2 άτομα, και η 2η τυχερή νικήτρια θα κερδίσει ένα μοναδικό γαστρονομικό δείπνο στο ατμοσφαιρικό Goya Gastrobar αξίας 150€ για 2 άτομα με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Για τη συμμετοχή σας, αρκούν αυτά τα βήματα:

📍 Kάντε like στο IG post του Queen.gr

📍 Follow @queengr, @theroyalbeachvouliagmeni , @goya.gastrobar & @majenco

📍 Kάντε mention δύο φίλους

Καλή επιτυχία!

Οι νικήτριες θα ανακοινωθουν τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στο Instagram μας, καθώς και στο Blog της Majenco.

#TheRoyalBeach #Goya #Gastrobar #AthensRiviera #Vouliagmeni #BeachDining #Breakfast #Brunch #Lunch #Dinner #Giveaway #FoodLovers #SuperGiveaway #WeShareFoodLoveAndFeelings #TheFoodTour #Foodies #WeLoveToEat #DineAndWine #QueenFoodTour #Διαγωνισμος #Majenco #Kounelly

Διάβασε τους όρους του διαγωνισμού εδώ
© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης