Τι κάνει το Hollywood στο κρεβάτι του;

Όσα ξέρει το Hollywood δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος.

Η Μέκκα του παγκόσμιου κινηματογράφου μπορεί να είναι διάσημη για τις εκάστοτε διασκεδαστικές ταινίες που παράγει με το ρυθμό μεταξοσκώληκα, παρ' όλ' αυτά οι star του Hollywood βρίσκουν πάντα χρόνο για την προσωπική τους ζωή. Ανάμεσα σε φωτογραφίσεις, botox, spa και γυμναστήρια, οι celebrities του Beverly Hills και των γύρω περιχώρων, αφοσιώνονται με χαρακτηριστική μαεστρία σε αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα, δηλαδή να βγάζουν τα μάτια τους. Διαβάστε μερικά από τα μυστικά των διασήμων και αν αντέχετε, μιμηθείτε τους.

Η Rihanna δηλώνει πως εάν δε στέλνετε συχνά πυκνά γυμνές φωτογραφίες στο αγόρι σας, τότε το λυπάται καθώς ένα σωστό κορίτσι πρέπει να φροντίζει να ερεθίζει το άλλο του μισό.


Δώδεκα ώρες συνεχόμενου σεξ, έκανε ο Robert Pattinson και η Kristen Stewart κατά τη διάρκεια των ερωτικών σκηνών του Twilight. «Κάθε φορά που φιλιόμασταν και αγκαλιαζόμασταν ξεχνούσα πως βρισκόμασταν ανάμεσα σε κόσμο, συνεργείο και κάμερες. Μετά από ώρες συνειδητοποιούσα πως δε βρίσκομαι στο δωμάτιό μου και τρόμαζα», δήλωσε ο σέξι ηθοποιός χωρίς ίχνος συστολής.


Όταν ήμουν δεκαοκτώ και μόλις είχα μετακομίσει στο Los Angeles, δημιούργησα σχέση με μία στρίπερ που την έλεγαν Nikita. Δεν είμαι ομοφυλόφιλη αλλά θεωρώ φυσιολογικό να μας αρέσουν και τα δύο φύλα», δήλωσε η πρωταγωνίστρια των Transformers, Megan Fox και μας άφησε με το στόμα ανοικτό.

Η Nicole Kidman, όχι μόνο δεν είναι μία συντηρητική νοικοκυρά, αλλά έχει παραδεχτεί πως δοκιμάζει περίεργα σεξουαλικά φετίχ, ενώ δε σταματά να πειραματίζεται με το σύζυγό της. Δε μας γέμιζε το μάτι η αλήθεια είναι για τόσο προχωρημένη η κυρία Urban.

«Like a virgin» τραγουδούσε η Mariah Carey η οποία δεν είχε έρθει σε στενή επαφή τρίτου τύπου με τον Nick Cannon μέχρι να παντρευτούν, κάτι το οποίο συνέβη τρεις μήνες αμέσως μετά την πρώτη τους γνωριμία. Πολύ συντηρητική η Mariah!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης