Γνωριστήκαμε, της άρεσα και ξαφνικά την είδα να φιλά άλλον! Τι έκανα λάθος;

Γεια σου,

Διάβασα αρκετές απαντήσεις που έχεις δώσεις, και είπα να σου γράψω για να μου πεις την άποψη σου γιατί όπως ξέρεις κάθε κατάσταση είναι διαφορετική και λύνεται με διαφορετικό τρόπο.
Είμαι 19 χρονών, δεν έγινα ακόμη φοιτητής, και το καλοκαίρι που μας πέρασε όπως όλες οι ανδροπαρέες σε αυτήν την ηλικία βγαίνουν στα bar να περάσουν ωραίες και ευχάριστες βραδιές, βγήκα κι εγώ με τους φίλους μου (3 άτομα), Μια παρέα κοριτσιών γνώρισαν τον έναν φίλο μου, η μια από αυτές με κοιτούσε και ενδιαφερόταν για μένα χωρίς να το ξέρω, και εγώ σε μικρά διαστήματα την κοιτούσα - γενικά μου άρεσε αρκετά!
Και τελικά η κοπέλα αποφάσισε να μιλήσει στον φίλο μου, και να "σπρώξει" την κατάσταση. Και έτσι φτάνουμε στην νύχτα που βγήκαμε και ο φίλος μου μετά από λίγα ποτάκια, αρχίζει και μου λέει για την κοπέλα, ότι ενδιαφέρεται να με γνωρίσει και από εκεί και πέρα να προχωρήσει αν βρούμε κάτι κοινό.
Έρχεται η μέρα που την παίρνω τηλέφωνο να βγούμε για έναν καφέ. Αρχίζουμε συζητάμε για διάφορα πράγματα, γενικά κύλισαν 3 μέρες με γενικές συζητήσεις, γέλια, αστεία, πειράγματα. Άλλα έρχεται η στιγμή που πρέπει να αλλάξω τον τρόπο τον οποίο μιλάω και γενικά να αρχίζω να το προχωράω προς το ερωτικό! Έρχεται η μέρα που μετά από διάφορες συζητήσεις έχουμε καταλάβει (εγώ μάλλον ) ότι θα το προχωρήσουμε....
Και τσουπ , την βλέπω να φιλιέται με έναν γνωστό-φίλο.
Μέτα από λίγες μέρες μαθαίνω από συζητήσεις με τις φίλες της ότι ο φίλος μου κατάλαβε λάθος από αυτά που του είπα και τις είπε αλλα-νταλον (να μην πολυλογώ ). Εδώ και πολύ καιρό την σκέφτομαι πολύ, κάθε μέρα και νύχτα.
Η κοπέλα αυτή ήταν ερωτευμένη μαζί μου, το είχα καταλάβει άλλα δεν ξέρω τι άλλαξε σε 2 μέρες. Άλλα αυτό που με τρελαίνει είναι ότι μου συμπεριφέρεται όπως όταν με γνώρισε!
Δεν ξέρω ίσως άργησα, ίσως δεν βρήκε αυτό που έψαχνε.


Αγαπητέ φίλε,

Και να μην μου έλεγες ότι είσαι 19 ετών, θα το καταλάβαινα!
Μια παρατήρηση, προτού προχωρήσουμε: δεν χρειάζεται να είσαι 19 ετών για να πας με τους φίλους σου σε μπαρ για να περάσεις καλά. Μπορείς να το κάνεις και στα 39 αυτό!
Έτσι στο λέω, μην νομίζεις ότι στο μέλλον θα πρέπει να ανακαλύψεις άλλους τρόπους διασκέδασης.

Και πάμε τώρα στην ουσία. Θα μπω απότομα, ίσως δεν σου αρέσει, αλλά αυτό κατάλαβα εγώ. Η κοπέλα δεν ήταν ποτέ ερωτευμένη μαζί σου - εσύ μάλλον την πάτησες στην πορεία. Της άρεσες, δεν διαφωνώ σε αυτό, αλλά ερωτευμένη δεν ήταν.

Και θα σου εξηγήσω και το γιατί: αν ήταν ερωτευμένη τότε θα έκανε υπομονή μέχρι να δει που θα πάει. Δεν λέω ότι θα σε περίμενε μια ζωή, αλλά σίγουρα θα το πάλευε για πάνω από 3 μέρες. Απλά η κοπέλα ήθελε να κάνει κάτι με κάποιον. Της άρεσες εσύ, μάλλον της άρεσαν και κάποιοι άλλοι. Αφού με εσένα στις 3 πρώτες μέρες δεν φιλήθηκε, στο τέλος φιλήθηκε με κάποιον άλλο. Απλά τα πράγματα.

Όχι, δεν θα πω ότι άργησες (ήμαρτον, 3 μέρες πέρασαν, σιγά τη καθυστέρηση). Αλλά φίλε μου, τι μπέρδεμα και αυτό; Εγώ είπα στον φίλο μου, που μάλλον της τα είπε αλλιώς, και η κοπέλα κατάλαβε κάτι άλλο, από ότι μου είπαν οι φίλες της; Πλάκα κάνεις; Πάλι καλά που δεν βγήκατε σε κάποια εκπομπή, με παράθυρα και καλεσμένους για να το συζητήσετε.

Ναι, αυτό πιστεύω ότι ήταν το λάθος σου: ότι μπλέχτηκαν πολλοί στο όλο θέμα. Και καλό είναι να σου γίνει μάθημα αυτό στο μέλλον - όταν θέλεις κάτι το τρέχεις και το διεκδικείς εσύ μόνος σου!
Οι φίλοι είναι για να βοηθούν, όχι όμως να κάνουν τις χοντρές δουλειές.

Αλλά μην σκας. Νέος είσαι, σε πολλά μπαράκια θα βγεις, θα γνωρίσεις την κατάλληλη.

Άντε καλές μας γιορτές!

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης