Θες να διακοσμήσεις το σπίτι σου αλλά ξέμεινες από ιδέες; Αυτά τα apps θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη

Θες να διακοσμήσεις το σπίτι σου αλλά ξέμεινες από ιδέες; Αυτά τα apps θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη
Unsplash

Με αυτές τις εφαρμογές διακόσμησης θα εξοικονομήσεις χρόνο και χρήματα και θα δημιουργήσεις το σπίτι των ονείρων σου, όπως ακριβώς επιθυμείς.

Το να προσπαθείς να βρεις τη σωστή διακόσμηση και διάταξη για το δωμάτιό σου μπορεί να σου δημιουργήσει πονοκέφαλο και ώρες ώρες φαντάζει απίστευτα εξουθενωτικό. Μετακινείς έπιπλα, αλλάζεις συνεχώς θέση τα διακοσμητικά και προσπαθείς να καταλάβεις τι είναι αυτό που θα ταιριάξει καλύτερα με τον χώρο σου.

Μπορείς να συνεχίσεις με αυτή την πρακτική, παιδεύοντας τον εαυτό σου στο να προσπαθεί να καταλάβει αν έχει κάνει τις σωστές επιλογές για το σπίτι του ή πολύ απλά να χρησιμοποιήσεις μια εφαρμογή design δωματίου που θα κάνει τη ζωή σου πολύ πιο εύκολη. Αυτός ο τρόπος είναι ό,τι πρέπει αν θες να εξοικονομήσεις χρόνο, χρήματα και φυσικά ενέργεια, διαμορφώνοντας συγχρόνως το δωμάτιό σου ακριβώς όπως εσύ επιθυμείς.

Αυτές οι εφαρμογές διακόσμησης δωματίων μπορούν να αποδειχθούν απίστευτα χρήσιμες όταν μετακομίζεις σε ένα νέο σπίτι ή όταν κάνεις μια ανακαίνιση, αλλαγή δωματίων ή ακόμη και όταν αγοράζεις νέα έπιπλα. Μπορούν να σε βοηθήσουν, επίσης, να κάνεις αυτή τη διαδικασία λίγο πιο διασκεδαστική.

Πώς θα κάνεις πιο φωτεινό το χώρο σου με καθρέφτες, ταπετσαρίες και φωτιστικά

5 εφαρμογές διακόσμησης για να δημιουργήσεις το σπίτι των ονείρων σου

Foyr Neo

Το εκπληκτικό, κορυφαίο λογισμικό του Foyr Neo σου επιτρέπει να σχεδιάσεις σαν επαγγελματίας ένα δωμάτιο χωρίς να έχεις καμία εμπειρία. Με μια βάση δεδομένων με περισσότερα από 50.000 σχέδια, μπορείς να σχεδιάσεις ή να ανεβάσεις την κάτοψή σου και στη συνέχεια να επιπλώσεις και να διακοσμήσεις το δωμάτιό σου με τις προσωπικές σου πινελιές. Η τρισδιάστατη απεικόνιση υψηλής ποιότητας δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για το πώς θα μοιάζει το δωμάτιό σου. Απλά να θυμάσαι πως η δωρεάν συνδρομή διαρκεί μόνο 14 ημέρες.

https://www.instagram.com/reel/CqsaBLhJkBh/

Spoak

Με μόλις πολύ λίγα ευρώ το μήνα, το Spoak απευθύνεται σε όλους, από επαγγελματίες σχεδιαστές εσωτερικών χώρων μέχρι ερασιτέχνες. Το φιλικό προς το χρήστη λογισμικό του σου επιτρέπει να σχεδιάζεις κατόψεις και μοντέλα δωματίων σε πραγματικό χρόνο. Η πλατφόρμα συνεργάζεται επίσης με γνωστά home brands (μερικά από τα οποία παρέχουν στα μέλη αποκλειστικές εκπτώσεις για αγορές!), αλλά μπορείς επίσης να εισάγεις εικόνες προϊόντων πέρα από τη βάση δεδομένων τους. Το Spoak συγχρονίζεται επίσης με το Pinterest, αν χρειάζεσαι βοήθεια για την υλοποίηση ιδεών.

https://www.instagram.com/reel/C_ZJr7hsMIR/

Decor Matters

Αυτή η εφαρμογή σχεδιασμού δωματίων κάνει τη διαδικασία σχεδιασμού δωματίων παιχνιδιάρικη με εικονικά κέρματα, επίπεδα, πίνακες κατάταξης και ειδικές ανταμοιβές για τη συμμετοχή σε προκλήσεις σχεδιασμού. Μοιάζει δηλαδή σα να παίζεις παιχνίδι. Δημιούργησε ένα εικονικό δωμάτιο χρησιμοποιώντας ένα μοντέλο ή «πείραξε» το πραγματικό σου δωμάτιο χρησιμοποιώντας τη χρήση επαυξημένης πραγματικότητας (αν και πρέπει να πληρώσεις ένα μικρό αντίτιμο για να χρησιμοποιήσεις αυτή τη λειτουργία). Μπορείς επίσης απλώς να περιηγηθείς στα δωμάτια και τις ιδέες άλλων ανθρώπων για να αναζητήσεις έμπνευση και έπιπλα που μπορείς να παραγγείλεις online.

https://www.instagram.com/p/C_LebYKtfrG/

Coohom

Μια εφαρμογή 3D σχεδιασμού που τα έχει όλα. Το Coohom διαθέτει τρισδιάστατη απεικόνιση σε συνδυασμό με τεχνολογία εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας. Η εφαρμογή σου επιτρέπει να σχεδιάσεις το δωμάτιό σου και να δημιουργήσεις έναν χώρο που να αντικατοπτρίζει το προσωπικό σου στυλ. Το Cohoom διαθέτει επίσης έναν εύχρηστο ιστότοπο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με την εφαρμογή για να δημιουργήσεις το σπίτι των ονείρων σου, από την κάτοψη μέχρι τη διακόσμηση.

https://www.instagram.com/p/C-SO3LLJ9iK/

Homestyler

Ανάμεσα στις πιο χρήσιμες εφαρμογές διακόσμησης του σπιτιού είναι και αυτή. Είτε πειραματίζεσαι με τη διακόσμηση του σπιτιού σου είτε θέλεις απλώς να εξασκήσεις τις δυνάμεις σου στον τομέα του εσωτερικού σχεδιασμού, το Homestyler είναι για σένα. Πρόκειται για μια εφαρμογή 3D διακόσμησης σπιτιού που σου επιτρέπει να διακοσμήσεις ένα δωμάτιο. Μπορείς να βάψεις, να τοποθετήσεις έπιπλα και να πειραματιστείς μέχρι να φτάσεις στο δωμάτιο των ονείρων σου. Οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε χιλιάδες ιδέες δωματίων, σπτιών, εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Εξάσκησε τη δημιουργικότητά σου και βρες ιδέες για να μην τρέχεις την τελευταία στιγμή με τη διακόσμηση του σπιτιού σου.

https://www.instagram.com/p/CIFPKAylcqi/