BENU: HANDMADE ETHNIC CREATIONS - Αφρικανική χειροποίητη διακόσμηση με βιώσιμο χαρακτήρα

Ένα βήμα από την καρδιά της Αθήνας, ένα μοναδικό κατάστημα διακόσμησης εσωτερικών χώρων με το όνομα "BENU" φέρνει  μια σημαντική αλλαγή στον κλάδο την τελευταία δεκαετία.

Aντλησε το όνομα του από τον Αιγυπτιακό όρο Bennu που κατά την ελληνική μυθολογία είναι ο Φοίνικας το πουλί που αναγεννάται από τις στάχτες του και συμβολίζει τη δύναμη του ανθρώπου να υπερβαίνει τις δυσκολίες του και να γίνεται ακόμα πιο δυνατός.

Το έργο τέτοιων καλλιτεχνών από την Αφρική προβάλλεται και υποστηρίζεται στην “Benu” προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να επιβιώσουν, να προοδεύσουν, να πραγματοποιήσουν όνειρα και να αναδείξουν τις μοναδικές, τοπικές τεχνοτροπίες.

Ιδρύθηκε με αποστολή να αγκαλιάσει την πολιτιστική ποικιλομορφία και το σεβασμό για τη φύση και έχει δεσμευτεί να είναι μια γέφυρα μεταξύ της Αφρικανικής τέχνης και ενός παγκόσμιου κοινού.

Οι αξίες της ΒΕΝU είναι εμφανείς σε κάθε απόφαση και δράση, γιορτάζοντας την πλούσια κληρονομιά της Αφρικανικής δεξιοτεχνίας, διασφαλίζοντας παράλληλα βιώσιμες πρακτικές. Οι καλλιτέχνες που συνδέονται με την BENU χρησιμοποιούν αποκλειστικά φυσικά ή ανακυκλώσιμα υλικά, αντλώντας έμπνευση από τις προσωπικές τους εμπειρίες και το φυσικό τους περιβάλλον για να δημιουργήσουν μοναδικά έργα τέχνης.

Τα τελευταία χρόνια η γνήσια δεξιοτεχνία και το πάθος αυτών των καλλιτεχνών επέτρεψαν στην BENU να δημιουργεί προϊόντα υψηλής αισθητικής με αποκλειστικά δικά της σχέδια.

Αυτές οι δημιουργίες, που χαρακτηρίζονται από τα γήινα χρώματα, τα περίπλοκα μοτίβα και τις πλούσιες υφές τους, θυμίζουν το μοναδικό ύφος και το μυστήριο της Αφρικανικής Ηπείρου.

Η συλλογή της BENU είναι ποικίλη και σχολαστικά επιμελημένη. Από ξυλόγλυπτα έπιπλα έως φωτιστικά κατασκευασμένα από φυσικά ή ανακυκλώσιμα υλικά, χειροποίητα χαλιά, vintage αντικείμενα και μια ποικιλία διακοσμητικών, κάθε προϊόν έχει σχεδιαστεί για να συμπληρώνει οποιονδήποτε χώρο—είτε πρόκειται για προσωπική κατοικία, ξενοδοχείο ή χώρο εστίασης. Η ξεχωριστή προέλευση και οι καλλιτεχνικές προσεγγίσεις αυτών των αντικειμένων τους επιτρέπουν να βρίσκουν την δική τους θέση στο χώρο και να δημιουργούν μια αρμονική και ισορροπημένη εικόνα σε οποιοδήποτε στυλ διακόσμησης έχει επιλεγεί.

Ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας της BENU είναι η συνεχής δέσμευση για ποιότητα, διασφαλίζοντας την πλήρη ικανοποίηση των πελατών. Το κατάστημα έχει γίνει συνώνυμο με προϊόντα υψηλής ποιότητας και εξαιρετική εξυπηρέτηση, δημιουργώντας ένα πιστό πελατολόγιο ιδιωτών και επαγγελματιών του χώρου που εκτιμά την σημασία του χειροποίητου, την μοναδικότητα και την ξεχωριστή ουσία και σημασία αυτών των προϊόντων.

Σε έναν κόσμο όπου η μαζική παραγωγή συχνά επισκιάζει τη γνήσια δεξιοτεχνία, η BENU ξεχωρίζει ως φάρος ποιότητας ,βιωσιμότητας και πολιτιστικής εκτίμησης.

Το νοερό ταξίδι με μυρωδιά Αφρικής που θα σας δώσει έμπνευση και θα σας αναζωογονήσει, σας περιμένει στoν ζεστό εκθεσιακό χώρο στην Χαρ.Τρικούπη 157 στην Νέα Ερυθραία.

Η BENU με τις ξεχωριστές της δημιουργίες θα σας βοηθήσει να διαμορφώσετε τον χώρο σας που θα αντανακλά τον δικό σας μοναδικό χαρακτήρα.

instagram: @benuarts

Facebook:benuarts.com

Website: www.benuarts.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης