Ξύλο, μαλλί και όλα τα υλικά που θα φέρουν την αίσθηση του χουχουλιάσματος στο σπίτι

Ο καιρός ακόμη «κρατάει» και τα χειμωνιάτικα αργούν να «κατέβουν» (ευτυχώς) αλλά σιγά σιγά το λαχταράμε το cosy feeling του φθινοπώρου. 

Μπορεί οι εποχές να έχουν χάσει κάπως την ξεκάθαρη εικόνα τους αλλά λίγο καιρό πριν κοιμηθείς μια μέρα καλοκαίρι και ξυπνήσεις χειμώνα, μπορεί να θέλεις να φέρεις λίγο φθινόπωρο στο σπίτι σου.

Αν, λοιπόν, όντως το σκέφτεσαι, ιδού τρία υλικά που θα σε βοηθήσουν σε αυτό το μεταβατικό στάδιο, υλικά τα οποία, φυσικά, μπορείς να κρατήσεις μέχρι και την επόμενη άνοιξη, με το καλό!

8 φθινοπωρινές τάσεις στη διακόσμηση που θα δεις παντού αυτή τη σεζόν

1. Ξύλο

Το ξύλο είναι ένα φυσικό υλικό που προσθέτει ζεστασιά και ρουστίκ αίσθηση σε κάθε χώρο. Χρησιμοποίησέ το σε έπιπλα, διακοσμητικά στοιχεία όπως δίσκους, φανάρια ή ακόμα και ξύλινες πινακίδες με φθινοπωρινά μηνύματα. Τα ακατέργαστα ή φυσικά επεξεργασμένα ξύλινα αντικείμενα δίνουν μια αίσθηση σύνδεσης με τη φύση και είναι ιδανικά για φθινοπωρινή διακόσμηση. Μπορεί να μάζεψες και κάποιο κομμάτι από την παραλία το καλοκαίρι. Τώρα είναι ώρα να το αξιοποιήσεις.

2. Μαλλί και πλεκτά υφάσματα

Τα μαλλί και τα πλεκτά υφάσματα, όπως κουβέρτες, μαξιλάρια ή ριχτάρια, φέρνουν άμεσα ζεστασιά και άνεση στο σπίτι. Τα χνουδωτά, μαλακά υφάσματα δημιουργούν cozy ατμόσφαιρα, ιδανική για τις δροσερές φθινοπωρινές μέρες (που πλησιάζουν). Όσο για τα χρώματα; Αποχρώσεις του μπορντό, καφέ ή σκούρου πορτοκαλί θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την αίσθηση του φθινοπώρου.

10 διακοσμητικές DIY ιδέες για να φέρεις μια ζεστή αύρα φθινοπώρου και μέσα στο σπίτι σου

3. Αποξηραμένα φύλλα και φυσικά στοιχεία

Κάθε είδους αποξηραμένα φύλλα, στάχυα, κουκουνάρια, ή κλαδιά είναι ιδανικά για φθινοπωρινές συνθέσεις και διακοσμήσεις. Μπορείς να τα τοποθετήσεις σε βάζα, να δημιουργήσεις γιρλάντες ή να τα ενσωματώσεις σε κεντρικά διακοσμητικά στοιχεία για το τραπέζι. Φυσικά στοιχεία όπως αυτά φέρνουν τον υπαίθριο φθινοπωρινό αέρα μέσα στο σπίτι και δίνουν μια αίσθηση σύνδεσης με τη φύση. Αργότερα, μπορείς να προχωρήσεις ένα βήμα παραπάνω και να προσθέσεις και κεριά με άρωμα κανέλας, ή βανίλιας και να κάνεις τις συνθέσεις πιο χειμωνιάτικες. Έχουμε καιρό ακόμη όμως!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης