Ξεφλουδίστε τα λαχανικά σας εύκολα
Απλές και αποτελεσματικές τεχνικές για να αποφλοιώσετε μερικά από τα πιο... δύστροπα λαχανικά.
Πολλά λαχανικά καταναλώνονται με το φλοιό ωμά ή ψητά χωρίς αυτός να αφαιρεθεί. Σε κάποιες περιπτώσεις όμως οι συνταγές προϋποθέτουν αφαίρεση της φλούδας και χρήση της σάρκας του λαχανικού για την παρασκευή κάποιου είδους πουρέ ή και σάλτσας. Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικές πολύ απλές τεχνικές για να αποφλοιώσετε αποτελεσματικά μερικά αντιπροσωπευτικά λαχανικά που χρησιμοποιούνται ευρύτατα στην κουζίνα και το καθάρισμά τους δεν μπορεί να γίνει εύκολα με τη χρήση αποφλοιωτή (peeler).
Διαβάστε περισσότερα στο olivemagazine.gr