Ζηλεύετε τους σεφ; Μάθετε τον πιο εύκολο (και γρήγορο) τρόπο για να κόβετε τα κρεμμύδια
ΕΡΜΙΟΝΗ ΣΑΡΡΗ
Extra tip: Πώς θα αποφύγετε τα δάκρυα
Οι περισσότερες ελληνικές συνταγές περιέχουν μέσα μερικά κρεμμύδια. Και εκεί είναι που ξεκινάει η γκρίνια. Αυτό που απεχθάνεστε περισσότερο από όλα είναι το κόψιμό τους. Τα μάτια σας θα ξεκινήσουν να τσούζουν και τα δάκρυα να τρέχουν.
Λοιπόν, αν και οι οφθαλμίατροι μας συμβουλεύουν να ρίχνουμε πού και πού το κλάμα μας για να καθαρίζει η κόρη του ματιού, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τον τρόπο για να κόβουμε και εμείς και εσείς τα κρεμμύδια ακόμη πιο γρήγορα. Πώς το κάνουν οι σεφ; Έτσι και εσείς.
Αρχικά, για να αποφύγετε τα κλάματα (και το κοκκίνισμα) τοποθετήστε τα κρεμμύδια για 10 λεπτά στο ψυγείο. Το παρακάτω βίντεο θα σας δείξει πώς μπορείτε από εδώ και πέρα να τα κόβετε γρήγορα και επαγγελματικά.
{youtube}iwWRY_8KfxM{/youtube}