Σούπερ τρικ: Δείτε πώς θα κρατήσετε το ψωμί σας φρέσκο για τις επόμενες ημέρες
Και ποια δεν το χρειάζεται αυτό το tip;
Δεν ξέρουμε για εσάς, εμείς πάντως είμαστε μεγάλοι λάτρεις του ψωμιού. Ναι, όντως δεν είναι ό,τι πιο διαιτητικό μπορούμε να έχουμε στη διατροφή μας, αλλά εδώ μιλάμε για μία μεγάλη αδυναμία. Ψωμί με πραλίνα, ψωμί με γαλοπούλα και γενικώς πολύ... ψωμίιιιι.
Αυτό, λοιπόν, το τρικ πρέπει να διαδοθεί σε κάθε σπίτι. Το ψωμί πάνω από ένα 24ωρο δε μένει φρέσκο και κάθε μέρα αναγκάζεστε να πηγαίνετε στο φούρνο. Τώρα πια δε χρειάζεται να ανησυχείτε, αφού η λύση μόλις βρέθηκε.
Κόψτε το ψωμί σε φέτες και τοποθετήστε μέσα σε ένα μικρό ταψί ένα αντικολλητικό χαρτί, απλώστε τις και βάλτε τις στην κατάψυξη. Μόλις παγώσουν, μετακινείστε τις μέσα σε ένα αεροστεγές σακουλάκι, κλείστε τα καλά και καταψύξτε τα ξανά. Φροντίστε να έχει φύγει όλος ο αέρας από μέσα, για να καταφέρετε το στόχο σας.
Από εκεί και πέρα, κάθε φορά που θα θέλετε φρέσκο ψωμί, θα βγάζετε από την κατάψυξη την ανάλογη ποσότητα. Δε χρειάζεται να μπουν σε φούρνο για να αποψυχθούν, αφού η θερμοκρασία δωματίου είναι επαρκής.