Το μυστικό για βράσεις όπως και όσο πρέπει μία πατάτα

Το μυστικό για βράσεις όπως και όσο πρέπει μία πατάτα

Θες να αποπλαμβάνεις κάθε φορά τέλειες βραστές πατάτες;

Υπάρχει ένα απλό μυστικό για να πετυχαίνεις κάθε φορά την τέλεια βραστή πατάτα. Οι ειδικοί επί της πατάτας επιμένουν πως δεν έχει σημασία αν θα τις βράσεις με την φλούδα ή χωρίς. Μπορείς να τις ξεφλουδίσεις και να τις βάλεις κομμένες στην κατσαρόλα, αρκεί να κάνεις ένα πράγμα.

Να ξεκινήσεις να βράζεις τις πατάτες μαζί με κρύο νερό. Μην προβράζεις το νερό γιατί οι πατάτες δεν θα έχουν την υφή που επιθυμείς.



O Gordon Ramsay επιμένει πως εκτός από το κρύο νερό, πρέπει να φτιάχνεις πάντα παραπάνω πατάτες για να περισσεύουν και να δημιουργείς γρήγορα τα δικά σου νόστιμα νιόκι.



To μυστικό υλικό που θα κάνει τον πουρέ πατάτας λείο και απαλό