Το άγνωστο κόλπο για να ψήνεις πεντανόστιμα λαχανικά στον φούρνο
Έχεις ξεκινήσει υγιεινή διατροφή και ένα από τα βασικά στοιχεία της δίαιτάς σου είναι τα ψητά λαχανικά.
Έλα όμως που δεν σου πετυχαίνουν κι αντί να έχεις τραγάνα απ’ έξω και ζουμερά από μέσα λαχανικά, καταλήγεις με άψητα και άνοστα τελικά λαχανικά.
Και δεν θες άνοστα λαχανικά όταν τα βάζεις στη σαλάτα ή στη σούπα ή ακόμα και στο σάντουιτς που φτιάχνεις.
Πώς θα καταφέρεις να φτιάξεις τα πιο νόστιμα λαχανικά (γλυκοπατάτες, κουνουπίδι, καρότα) ή ό,τι άλλο επιθυμείς με έναν εύκολο τρόπο.
Αρχικά, πρέπει να ραντίσεις τα λαχανικά με ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Έπειτα, πρέπει να επιλέξεις το επίπεδο ταψί του φούρνου σου κι όχι κάποιο πυρέξ σκεύος.
Κι έρχεται το βασικό και κορυφαίο μυστικό που δεν γνωρίζεις!
Διάβασε στη gallery.