Αυγά σκραμπλ: Το λάθος που κάνεις και δεν σου πετυχαίνει η Γαλλική ομελέτα

Αυγά σκραμπλ: Το λάθος που κάνεις και δεν σου πετυχαίνει η Γαλλική ομελέτα

Υπάρχει ένα σίγουρο μυστικό επιτυχίας για την ομελέτα.

Αν έχεις ακούσει τον όρο γαλλικό πρωινό, μία από τις συνταγές που είναι δημοφιλείς, είναι τα αυγά σκραμπλ ή scrumbled eggs, ή όπως θα την λέγαμε εμείς γαλλική ομελέτα.

Αν έχεις προσπαθήσεις να φτιάξεις brunch στο σπίτι, η συνταγή αυτή πάνω σε τοστ αποτελεί τη yammy εναλλακτική σου σε σχέση με την παραδοσιακή ομελέτα που σου έφτιαχνε η μαμά σου.

Φυσικά, είναι πιθανό να μην έχεις το αποτέλεσμα που θα ήθελες, αυτά τα κρεμώδη μικρά κομμάτια αυγού ανακατεμένα με γάλα και αγάπη.
Το λάθος που κάνεις θα στο πουν οι φίλοι μας οι Γάλλοι!

Σύμφωνα λοιπόν με το Cook's Illustrated Οι Γάλλοι αφιερώνουν πολύ χρόνο για να χτυπήσουν τα αυγά, ανακατεύοντας μέσα και μπόλικο λιωμένο πάντα βούτυρο.



Πέντε φορές πιο πολύ χρόνο ξοδεύουν οι Γάλλοι στο να χτυπήσουν τα αυγά πριν τα βάλουν στο τηγάνι και δεν είναι μόνο αυτό το λάθος.