Τα θέλω όλα στον ατμό
ΚΡΙΣΤΗ ΑΝΔΡΟΝΗ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ
Ποιοι είναι οι σωστοί χρόνοι ψησίματος.
Εάν δεν είστε γεννημένη μαγείρισσα και δυσκολεύεστε να βράσετε ακόμα και ένα αυγό, οι παρακάτω οδηγίες θα σας λύσουν τα χέρια. Μάθετε πώς να ψήνετε κάθε φαγητό και εντυπωσιάστε με τις μινιμαλιστικές σας δημιουργίες και τον πιο αυστηρό κριτή.
Τα τηγανιτά λαχανικά και τισ τηγανιτές πατάτες πρέπει να τηγανίζονται στους 130-145 βαθμούς Κελσίου, καθώς έχουν πολύ νερό. Σε υψηλότερη θερμοκρασία θα ψήνετε τα αλευρωμένα ή βουτυρωμένα φαγητά, δηλαδή γύρω στους 160 βαθμούς Κελσίου. Τέλος, τα ψαρικά και τα μαλάκια ή ακόμα και τις κροκέτες μπορείτε να τα ψήνετε σε ακόμα μεγαλύτερους βαθμούς της τάξεως των 75-190 Κελσίου.
Δοκιμάστε κάτι απλό και θα μας θυμηθείτε!