Η συνταγή της γιαγιάς για να μην μυρίζει το σπίτι μπρόκολο!
ΕΙΡΗΝΗ ΑΡΒΑΝΙΤΗ
Αφού το βράσετε, βάζετε μια κασταρόλα...
Μια κατσαρόλα με νερό, ξύδι, κανέλα ή γαρύφαλλο. Ανάβετε το μάτι της κουζίνας και το αφήνετε να βράσει για αρκετά λεπτά δεν υπάρχει περίπτωση να μυρίσει μετά από αυτό το σπίτι σας μπρόκολο ή κουνουπίδι.
Είναι μια… συνταγή που την έκανε κάθε φορά η γιαγιά μετά το βράσιμο του συγκεκριμένου λαχανικού και που όλοι λέγαμε μα πως γίνεται να το έβρασε πριν από λίγο και να μην μυρίζει καθόλου άσχημα η κουζίνα.
Τώρα που το σκέφτομαι άφηνε και ένα παραθυράκι ανοιχτό. Πάντως μια άλλη εναλλακτική και πολύ γρήγορη είναι σε ένα μπρίκι να βάλετε λίγη σκόνη βανίλιας, σκέτη, και να την αφήσετε να καεί. Αμέσως θα αναδυθεί το ωραίο άρωμα της βανίλιας σε όλο το σπίτι. Αυτό μπορείτε να το κάνετε ακόμα και αν δεν έχετε αποσμητικό χώρου.
Διαβάστε επίσης:
Πώς να κάνετε την ηλεκτρική σας σκούπα να... αρωματίζει το σπίτι σας
Budget- friendly συμβουλές για το Σαββατοκύριακο