4 διαφορετικές χρήσεις του φούρνου μικροκυμάτων, που δεν γνωρίζατε
ΕΙΡΗΝΗ ΑΡΒΑΝΙΤΗ
Γιατί δεν είναι μόνο για να ζεστάνει το φαγητό σας
Ο φούρνος μικροκυμάτων αποτελεί μια εφεύρεση των τελευταίων 50 ετών και δεν υπάρχει στο σπίτι σας μόνο για να ζεστάνει το φαγητό. Σήμερα σας παρουσιάζουμε 4 διαφορετικές χρήσεις.
Μάσκαρα: Βγάλετε ο βουρτσάκι και αφήστε έκτος. Στη συνέχεια τοποθετήστε το ανοικτό σωλήνα στο φούρνο μικροκυμάτων δίπλα σε εάν φλιτζάνι με νερό για την υγρασία. Μόνο 5 δευτερόλεπτα σε υψηλή τάση είναι μια χαρά.
Βότανα: Αποξεράνετε τα βότανα σας. Βάλτε λίγα φρέσκα βότανα σε ένα πιάτο καλύψτε τα με ένα καπάκι και σε πρώτη φάση αφήστε για 20 δεύτερα. Θα τα βλέπετε κάθε φορά μέχρι να γίνουν όσα ξερά θέλετε. Η διαδικασία ξήρανσης μπορεί α σας πάει από 40 δεύτερα μέχρι και 3 λεπτά.
Μέλι: Ζαχάρωσε το μέλι σας; Βάλτε το στη ρύθμιση της απόψυξης για 30 δευτερόλεπτα και το μέλι σας θα γίνει αμέσως τέλειο.
Ζάχαρη: Μην πετάτε την καστανή ζάχαρη που έχει μετατραπεί σε ένα σκληρό όγκο. Βάλτε τη στο φούρνο μικροκυμάτων μέσα σε ένα μπολ και μια υγρή πετσέτα από πάνω. Σε 15 δευτερόλεπτα θα είναι μια χαρά.