Αυτός είναι ο πιο έξυπνος (και ασφαλής) τρόπος για να κόψεις το καρπούζι. Δοκίμασέ τον!

Ερμιόνη Σαρρή

3 βήματα αρκούν για να το γευτείς

Καρπούζι σημαίνει καλοκαίρι. Να γυρίζεις από τη θάλασσα (εντάξει, και από το γραφείο) και να τρέχεις στο ψυγείο για κόψεις το καρπούζι. Τι σου θυμίσαμε τώρα ε; Αυτή είναι η καλύτερη ώρα της ημέρας. Αν βέβαια δεν έχεις και το project κόψιμο, τα πράγματα θα ήταν ονειρικά. Το καρπούζι όμως δεν είναι τόσο μπελαλίδικο φρούτο, όπως θες να πιστεύεις.

Δες πώς μπορείς να το κόψεις πανεύκολα και να το φυλάξεις στο ψυγείο σου για τις επόμενες ημέρες. Δε θέλει κόπο, αλλά τρόπο:

Βήμα 1: Τοποθέτησε το καρπούζι πάνω σε μία επίπεδη επιφάνεια και κόψε τη βάση και την κορυφή του.

Βήμα 2: Τώρα που η βάση του είναι επίπεδη, προσπάθησε να κόψεις με το μαχαίρι όλες του τις πλευρές. Προσπάθησε να το κόψεις ακριβώς στο σημείο που τελειώνει η φλούδα, ώστε να μην «πετάξεις» μεγάλη ποσότητα από το φρούτο σου.

Βήμα 3: Αφού πλέον δεν υπάρχει φλούδα, τεμάχισέ το σε ορθογώνια ή τετράγωνα κομμάτια.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης