Το νέο σας γραφείο είναι στη ντουλάπα

Έχετε πληθώρα από ντουλάπες που μένουν κενές και δεν ξέρετε πώς να τις αξιοποιήσετε καλύτερα αντί να τις γεμίζετε -με το ζόρι- με αντικείμενα που θα μπορούσαν να κατοικούν και αλλού;

 

Μετατρέψτε τη σε ένα μικροσκοπικό γραφείο, κάπως σαν τα cubicles των πολυεθνικών εταιριών αλλά στο πιο χαριτωμένο του. Πώς; Για δείτε παρακάτω:

- Αφαιρέστε τα κάτω ράφια ώστε να εκμεταλλευτείτε ολόκληρο τον χώρο της στον οποίο θα τοποθετηθεί το κομμάτι ξύλου ή το επιπλάκι που θα υποδεχθεί τον υπολογιστή και τη γραφική ύλη σας.

- Βάψτε το εσωτερικό της για να οριοθετήσετε το χώρο του λιλιπούτειου γραφείου σας ή ντύστε τη με ταπετσαρία του γούστου σας.

- Αφήστε στη θέση τους τα πάνω ράφια -αν τυχόν διαθέτει- ή προσθέστε δικά σας. Ο αρχικός τους ρόλος ήταν να φιλοξενήσει τα ρούχα σας αλλά τώρα εκεί θα μπουν τα βιβλία, τα ντοσιέ, τα αρχεία σας και ό,τι άλλο επιθυμείτε.

- Φωνάξτε έναν ηλεκτρολόγο -ή κάντε το μόνες σας αν παρ’ ελπίδα πιάνουν τα χέρια σας στα ηλεκτρολογικά- για να τραβήξει ρεύμα στο εσωτερικό της ντουλάπας. Αν δε θέλετε να μπλέξετε με τεχνικούς που καθυστερούν και καθυστερούν και καθυστερούν τραβήξτε ένα καλώδιο, ανοίξτε μια τρυπούλα για να το περάσετε μέσα και βάλτε ένα πολύπριζο για να συνδέσετε με ηλεκτρικό ρεύμα τις συσκευές σας.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης