Ο πιο περίεργος τρόπος για να φτιάξεις ένα τέλεια βρασμένο αυγό
Σου έχουμε τα μυστικά για να βράσεις τα καλύτερα αυγά
Ανακαλύψαμε ένα περίεργο μεν αλλά αποτελεσματικό κόλπο για να βράσεις τέλεια το αυγό και χωρίς να το σπάσεις και για να το καθαρίσεις εύκολα και για να έχει την γεύση που επιθυμείς.
Στο παρακάτω βίντεο θα δεις πώς να βράσεις ένα πολύ μελάτο, ένα πιο σφιχτό και ένα αρκετά σφιχτό αυγό. Το κόλπο είναι να βράσεις πρώτα το νερό σε κατσαρολάκι, κι έπειτα να ρίξεις τα αυγά, αφού τα έχεις φέρει σε θερμοκρασία δωματίου.
Άφησέ τα 6,8,10, 12 ή 14 λεπτά για το πολύ σφιχτό αυγό, πέρασέ τα από μπολ με παγάκια και ξεφλούδισέ τα κάτω από τρεχούμενο νερό. Το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει.