Πώς θα φτιάξεις το πιο τέλειο αβγό ποσέ

Πατούλια Κατερίνα

Το ποσέ αυγό μπορεί να μεταμορφώσει το αβγό σε πλήρες γεύμα!

Πώς να φτιάχνουµε αβγό ποσέ; Ο τρόπος είναι απλός!

1. Βάλε νερό µε 1 κ.σ. λευκό ξίδι να σιγοβράζει αλλά να µην κοχλάζει. Σπάσε το αβγό µέσα σε µικρό µπολ και βεβαιώσου ότι δεν έχουν µείνει θραύσµατα από το τσόφλι.
2. Ανακάτεψε το νερό για να σχηµατιστεί µια δίνη και στη συνέχεια γλίστρησε προσεκτικά το αβγό από το µπολ στο πλάι
του σκεύους.
3. Βράσ’ το για 3 λεπτά. Χρησιµοποίησε τρυπητή κουτάλα για να βγάλεις το αβγό από το νερό και στράγγιξέ το σε πιατέλα που θα έχεις καλύψει µε χαρτί κουζίνας.

Δες κι άλλους τρόπους για να φτιάξεις το αβγό ποσέ από τον Jamie Oliver



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης