Πώς θα ωριμάσεις γρήγορα ένα αβοκάντο μέσα σε τέσσερις ημέρες
Aγόρασες το λάθος αβοκάντο αλλά εμείς εδώ είμαστε για να σε σώσουμε
Πήγες στην αγορά, έβαλες στην τσάντα τα αβοκάντο που χρειαζόσουν για το smoothie και το toast και έφυγες. Και στο σπίτι ανακάλυψες πως τα αβοκάντο που πήρες ήταν άγουρα. Τι κάνεις; Πρώτα πρώτα, μαθαίνεις πως πρέπει να ελέγξεις το σημείο στο κεφαλάκι του αβοκάντο, εκεί που είναι το κοτσανάκι του. Αν το κοτσάνι δεν βγαίνει, είναι άγουρο, αν είναι πολύ πράσινο είναι άγουρο, αν είναι καφέ, είναι πολύ πολύ ώριμο και καλό είναι να το αφήσεις. Αν το κοτσάνι είναι κίτρινο είναι μια χαρά για να το αγοράσεις.
Ένα άλλο κόλπο είναι να δεις πόσο εύκολα μπορείς να πιέσεις το αβοκάντο. Όσο πιο σκληρό είναι, τόσο πιο άγουρο είναι. Κι αν σου έλαχε το άγουρο αβοκάντο, ιδού τι μπορείς να κάνεις.
πηγή βίντεο: Natural Cures