How To: Αυτός είναι ο σωστός τρόπος να κόψεις μια πιπεριά
ΝΑΤΑΣΣΑ ΣΧΟΙΝΑ
Ανανεώθηκε:
Μόλις τον δεις, θα τον εκτιμήσεις
Οι πιπεριές είναι ένα πολύ συχνό συστατικό που χρησιμοποιούμε για το φαγητό μας και, ειδικά στην Ελλάδα, υπάρχει σε αφθονία. Η νοστιμιά που δίνει στο φαγητό δε χωράει αμφιβολία, μπορώντας, μάλιστα, να συμμετέχει σε πολλούς γευστικούς συνδυασμούς. Σα να μην έφτανε αυτό, αποτελεί κι ένα τρόφιμο που έχει να προσφέρει πολλά οφέλη στον ανθρώπινο οργανισμό, όπως βελτίωση της υγείας των ματιών, ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, και πολλά άλλα.
Πολλές φορές, όμως, η πιπεριά δεν είναι και τόσο εύκολο να κοπεί ωραία και τακτοποιημένα και καταλήγεις να έχεις πολλά περίεργα σχήματα και κομμάτια που να μην μπορούν να αξιοποιηθούν και να πετάγονται στα σκουπίδια.
Στο βίντεο που ακολουθεί θα μάθεις τον τρόπο, με τον οποίο θα κόβεις πάντα σωστά τις πιπεριές σου και θα έχεις τόσο ένα καλό οπτικά αποτέλεσμα όσο και αξιοποίησή της στο 100%.