Μαύρισε το τηγάνι; Το πανεύκολο trick για να το καθαρίσεις και να μην το πετάξεις
Το trick αυτό κάνει θαύματα.
Τα ανοξείδωτα σκεύη στην κουζίνα είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση. Και όχι γιατί δεν μαγειρεύεις σωστά, αλλά γιατί από ένα σημείο και μετά μαυρίζουν από τα λίπη, κάτι που το καθιστά ιδιαίτερα δύσκολο για να καθαριστεί.
Τρίβεις, τρίβεις και ξανατρίβεις και το μόνο που καταφέρνεις να κάνεις είναι απλά να χάνεις τον χρόνο σου. Πολλές φορές βέβαια έχεις φτάσει και στο σημείο του να πετάξεις το μαγειρικό σκεύος, αφού οι προσπάθειές σου για καθάρισμα πέφτουν πάντα στο κενό.
Υπάρχει όμως ένα πολύ εύκολο trick με το οποίο μπορείς να καθαρίσεις το τηγάνι σου που έχει μαυρίσει ή οποιοδήποτε άλλο σκεύος χρησιμοποιώντας τέσσερα υλικά που βρίσκονται στην κουζίνα σου.
Αλάτι, μαγειρική σόδα, απορρυπαντικό πιάτων και λευκό ξύδι. Αυτά είναι τα υλικά που θα χρειαστείς. Πώς θα το κάνεις; Πάτησε το play στο video και θα καταλάβεις.