Το μυστικό των σεφ που κάνει το αλουμινόχαρτο να μοιάζει πάλι «ολοκαίνουργιο»

Το μυστικό των σεφ που κάνει το αλουμινόχαρτο να μοιάζει πάλι «ολοκαίνουργιο»
Pexels

Πρόκειται για μια μέθοδο που λύνει τα χέρια όσων ενοχλούνται με το μπερδεμένο αλουμινόχαρτο.

Ο διάσημος σεφ Robbie Bell, ο οποίος είναι τώρα ιδιοκτήτης του City Larder Charcuterie στην Αυστραλία, χρησιμοποίησε το προφίλ του στο TikTok για να μοιραστεί ένα απλό hack με τους 537.000 οπαδούς του. Πρόκειται για μια μέθοδο που λύνει τα χέρια όσων ενοχλούνται με το μπερδεμένο αλουμινόχαρτο.

Αποδίδοντας την τεχνική στον συνάδελφό του σεφ Shaun Hurrell, ο Robbie ξεκίνησε
λέγοντας: «Ο σεφ Shaun Hurrell είναι ένας από τους καλύτερους σεφ που έχει γνωρίσει ποτέ. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα κόλπα κουζίνας που με έχει μάθει. Αν ποτέ το αλουμινόχαρτό σας μπερδευτεί, πάρτε λίγο κομμάτι από αυτό και τρίψτε το στο σημείο όπου έχει επικαλυφθεί ή δεν λειτουργεί σωστά. Θα φύγουν όλα και μετά απλά ξετυλίξτε το αλουμινόχαρτο σαν να ήταν ολοκαίνουργιο».

Σου έπεσε πολύ αλάτι στο φαγητό; 6 τρόποι για να σώσεις την κατάσταση

Το κλιπ έχει ήδη ξεπεράσει τα τέσσερα εκατομμύρια προβολές, με τους εκκολαπτόμενους μάγειρες να συρρέουν στα σχόλια για να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους για τις συμβουλές. «Δεν έχετε ιδέα πόσο χρήσιμο είναι αυτό για μένα», είπε ένας ακόλουθός του. Ένας άλλος ενθουσιάστηκε: «Δεν ήξερα ότι το χρειαζόμουν αυτό μέχρι τώρα. Υπέροχη συμβουλή!».

Πώς να αποθηκεύσεις τα κρεμμύδια για έξι μήνες χωρίς να μουχλιάσουν ή να μαλακώσουν

Από τότε που μετακόμισε στην Αυστραλία με τη σύζυγό του Rebecca το 2008, ο Robbie έχει γίνει viral hit τα τελευταία χρόνια στο TikTok, εξασφαλίζοντας μέχρι σήμερα 9,3 εκατομμύρια «likes» στα βίντεό του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της City Larder, ο Robbie είναι επίσης «παθιασμένος με το
μαγείρεμα, τη διατροφή και την εύρεση απίστευτων υλικών και είναι ένας, παθιασμένος, αξιαγάπητος χαρακτήρας που υποστηρίζει και προβάλλει την απίστευτη αυστραλιανή βιομηχανία τροφίμων».

Say cheese: Το hack για να κόβεις με μαθηματική ακρίβεια φέτες από το πιο νόστιμο προϊόν του ψυγείου

pexels-hamid-eshafah-245702689-14238971.jpg