Τρία ολοκαίνουρια spa στην πόλη για συναρπαστικές εμπειρίες ολιστικού wellness

Νέλλη Καλαμαρά

Μόλις άνοιξαν τις πόρτες τους και μας περιμένουν για να μας χαρίσουν απολαυστικές στιγμές χαλάρωσης και ολιστικής ευζωίας, ανάλογα με τις ανάγκες μας.

Το φθινόπωρο είναι ήδη εδώ και, μπορεί οι θερμοκρασίες ακόμη να κρατούν ψηλά, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να αρχίσουμε σιγά σιγά να μπαίνουμε σε κλίμα cocooning και αυτοφροντίδας, καθώς η προσαρμογή μας στη νέα σεζόν είναι πάντα κουραστική. Τρία ολοκαίνουρια spa & wellness centres λοιπόν έρχονται για να μας χαρίσουν υπέροχες στιγμές χαλάρωσης, να πολεμήσουν το στρες, να μας βοηθήσουν να ρίξουμε τους ρυθμούς και να αγκαλιάσουμε την ευζωία σε κάθε της πτυχή.

Orloff Spa at Pnoes

Άνοιξε τις πόρτες του μόλις στις αρχές του καλοκαιριού και ήδη έχει κερδίσει μία θέση στην καρδιά κάθε ορκισμένου wellness lover. Το ολοκαίνουριο Orloff spa at Pnoes, μέσα στο πολυτελές ξενοδοχείο Academias Hotel, Autograph Collection, στο κέντρο της Αθήνας, είναι ένας χώρος που έρχεται να μυήσει στην ευζωία όλες μας τις αισθήσεις. Ένα καταφύγιο χαλάρωσης με την εξειδίκευση και την υπογραφή της Orloff, της ελληνικής εταιρείας που εδώ και δέκα χρόνια διακρίνεται στους τομείς Beauty, Spa & Hospitality. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό εξειδικεύεται σε θεραπείες βασισμένες στα γνήσια πρωτόκολλα της Valmont και της Cinq Mondes, καθώς και στο ειδικά διαμορφωμένο μενού spa Greek Touch, με στοιχεία και συστατικά από την ελληνική φύση.

Το απόλυτο «destination hotel» της χώρας μας βρίσκεται με διαφορά στην καλύτερη του φάση

Highlight της πολυτελούς εμπειρίας είναι η φωτιζόμενη εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, όπου για πρώτη φορά μπορούμε να απολαμβάνουμε μία ταινία στον τοίχο προβολής όσο χαλαρώνουμε στο νερό. Εδώ αφηνόμαστε στην επιστημονική υπεροχή των κυτταρικών καλλυντικών του εμβληματικού ελβετικού brand Valmont, παραδινόμαστε στα Beauty Rituals του κόσμου μέσα από τις signature θεραπείας του γαλλικού clean beauty brand Cinq Mondes και ταξιδεύουμε στο παρελθόν μέσα από την έντονη επιρροή της Αρχαίας Ελλάδας, χάρη στα παραδοσιακά τελετουργικά και μασάζ.

Μία «Βασίλισσα» χαρίζει μοναδικές εμπειρίες σε μία από τις ομορφότερες γωνιές της Κύπρου

Απολαμβάνουμε θεραπείες όπως το Ancient Greek massage, ένας φόρο τιμής στην κληρονομιά του Ιπποκράτη, αλλά και το ολοκαίνουριο θεραπευτικό πρωτόκολλο Sparta Ritual που συνδυάζει το stretching με τη χαλάρωση και την βαθιά θεραπευτική δράση για τους μύες και τις αρθρώσεις, αφού έχει δημιουργηθεί με τη συνδρομή ιατρικών ειδικοτήτων όπως η ορθοπεδική, η φυσιοθεραπεία και η οστεοπαθητική. Το πανέμορφο αυτό wellness centre διαθέτει ακόμη σουηδική σάουνα, 24ώρο γυμναστήριο και corner λιανικής πώλησης για να προμηθευτούμε τα προϊόντα Cinq Mondes και Valmont για το σπίτι μας.

Info: Academias hotel, Ομήρου 19 & Ακαδημίας 38, Αθήνα

Phé Spa by Aegeo Spas

Το πολύ νέο Phé Spa, μέσα στο ολοκαίνουριο πολυτελές ξενοδοχείο Nyx Esperia Palace Athens, έχει καταφέρει να γίνει αγαπημένο σημείο συνάντησης και χαλάρωσης στην καρδιά της πόλης για ένα μεγάλο κοινό που αναζητά να ξεφύγει από την πίεση της καθημερινότητας. Εμπνευσμένο από την ελληνική λέξη «φέγγω», πρόκειται για ένα concept spa που αντλεί από τις αντιθέσεις ανάμεσα στη ζωντάνια των φώτων της πόλης και την ηρεμία της νύχτας, δημιουργώντας ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον.

Το Phé Spa, που δημιουργήθηκε από την Aegeo Spas, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ελληνικές εταιρείες luxury spa με σημαντική παρουσία σε luxury ξενοδοχεία ανά την Ελλάδα, προσφέρει μια πολυτελή εμπειρία αναζωογόνησης, βασισμένη στην πλούσια ελληνική κληρονομιά και σε μια ποικιλία θεραπειών από αναζωογονητικές μάσκες αβοκάντο μέχρι χαλαρωτικά μασάζ με αλόη που αξιοποιούν τη δύναμη φυσικών συστατικών όπως λεβάντα, φασκόμηλo, δίκταμο, κρόκος, μυρτιά, ελαιόλαδο και αγκινάρα. Εδώ απολαμβάνουμε εμπειρίες, όπως τη θεραπεία Night Feeling για χαλάρωση και αποτοξίνωση με τη δύναμη της αρωματοθεραπείας, ή το Crown Chakra που απαλλάσσει από την ένταση των κουρασμένων μυών με ειδικές τεχνικές από την Ινδία.

Η ατμόσφαιρα που δημιουργείται μέσα από ένα παιχνίδι χρωμάτων και υφών που θυμίζουν τις νύχτες της πόλης μεταφέρει τους επισκέπτες σε έναν κόσμο γαλήνης, ενώ η εμπειρία συνεχίζεται στο wellness corner, όπου η συλλογή από αναζωογονητικά αφεψήματα βοτάνων και προσεκτικά επιλεγμένα κρυστάλλινα μεταλλικά νερά βοηθούν να αναπληρώσουμε τα επίπεδα ενέργειας μας. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν ακόμη την εσωτερική πισίνα, τη σάουνα, το ατμόλουτρο, το λουτρό με ιαματικό νερό, ένα πλήρως εξοπλισμένο 24ωρο γυμναστήριο και ένα corner πώλησης των προϊόντων Aegeo Spas για ένα ολιστικό ταξίδι αναζωογόνησης και φροντίδας και μια ανάπαυλα μακριά από τους έντονους ρυθμούς της πόλης.

Athens Rest

Ένα νέο ολιστικό wellness destination άνοιξε πριν λίγο καιρό τις πόρτες του στην καρδιά της Γλυφάδας και ήδη έχει γίνει talk of the town για το καινοτόμο concept του. Με motto το “Invest In Rest”, δηλαδή την ανάπαυση της ψυχής, του σώματος και του πνεύματος, το ταξίδι ευεξίας ξεκινάει από τη στιγμή που περνάμε το κατώφλι της Athens Rest. Η Dianna Ruas, η guru της ευεξίας, αποτελεί το κλειδί για τη μοναδική προσέγγιση του Athens Rest Wellness Spa.

Με διεθνή εκπαίδευση και φιλοσοφία που συνδυάζει τις παραδοσιακές τεχνικές με σύγχρονες μεθόδους, η Dianna μας οδηγεί σε ένα άλλο επίπεδο χαλάρωσης και αυτογνωσίας. Δίνοντας έμφαση στη θεωρία του Πυθαγόρα, πατέρα του Sound Healing, η Diana εξέλιξε το Ιδιοσυγκρασιακό Πυθαγόρειο μασάζ σε συνδυασμό με αρχές του Ιπποκράτη, μέσα από τα οποία μπορεί κάποιος να επιτύχει την απόλυτη ισορροπία και ευεξία. Αυτή τη στιγμή στην Αθήνα, η Athens Rest είναι το μοναδικό σημείο που προσφέρει εξατομικευμένο Ιδιοσυγκρασιακό Πυθαγόρειο μασάζ δια χειρός Dianna Ruas.

Ένα ακόμα signature treatment της Athens Rest αποτελεί και το Ruas Deep Tissue massage, ένα βαθύ και διεισδυτικό μασάζ, το οποίο ενισχύει τη φυσική ανάρρωση του σώματος. H Dianna, από προσωπική της εμπειρία με θεραπευτές πόνου και σε συνδυασμό με θεραπείες και παθολογίες που έχει δουλέψει εδώ και 40 χρόνια, κατέληξε στη συγκεκριμένη τεχνική η οποία χρησιμοποιείται ήδη σε όλον τον κόσμο. Από Reiki σε Ρεφλεξολογία, η ομάδα της Athens Rest μας καθοδηγεί σε ένα εξατομικευμένο ταξίδι ανακάλυψης και ανανέωσης.

Ένα ακόμη highlight εδώ αποτελεί και η εμπειρία επίπλευσης, Floating Therapy, ενώ εδώ μπορούμε να το απολαύσουμε μαζί με το άλλο μας μισό. Σε αυτό το ταξίδι ευεξίας, φυσικά, δε θα μπορούσαν να λείπουν και τα ειδικά skincare προϊόντα που συνοδεύουν όλα τα treatments, και συγκεκριμένα η premium ethical skincare line, Kymamai. Τα προϊόντα, αποτελούνται από εκχυλίσματα από τα πιο αγνά αποστάγματα της φύσης, αξιοποιώντας ιδιαίτερα τη δύναμη της φυτομελατονίνης, επαναπροσδιορίζοντας τα πρότυπα περιποίησης της επιδερμίδας.

Info: Αγ. Ιωάννου 12, Γλυφάδα

Για να βλέπεις τα πράγματα τη στιγμή που συμβαίνουν και για backstage υλικό συντονίσου με το @kounelly στο IG.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης