Νέα άφιξη: ένα καινούριο γαστρονομικό concept φέρνει τη φρεσκάδα της θάλασσας στη Στοά Σπυρομήλιου
Το Atelier Papaioannou μόλις άνοιξε τις πόρτες του στο κέντρο της πόλης και αφηγείται όμορφες ιστορίες παραδοσιακής ψαροφαγίας στο City Link.
Ένας νέος γαστρονομικός προορισμός μόλις προσγειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας. Το θρυλικό εστιατόριο Παπαϊωάννου δίνει νέα πνοή στην αθηναϊκή εστιατορική σκηνή παρουσιάζοντας το Atelier Papaioannou, μια ιστορία για την παραδοσιακή ψαροφαγία.
Το νέο εγχείρημα του Παπαϊωάννου και της S | One Hospitality εκφράζει την αγάπη για τις ελληνικές θάλασσες και τις ρίζες της ελληνικής ψαροφαγίας. Στην κοσμοπολίτικη Στοά Σπυρομήλιου, στο City Link, σε ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά σημεία της πόλης, οι λάτρεις των θαλασσινών έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εκλεκτές γεύσεις σε ένα φιλόξενο και κομψό περιβάλλον.
Κρεατοφαγία υψηλών αξιώσεων με ηχηρές υπογραφές και έξυπνα twists στο Κολωνάκι
Ιστορίες παραδοσιακής ψαροφαγίας
Το Atelier Papaioannou μεταμορφώνει την πολυσύχναστη στοά της πόλης, προσφέροντας στους επισκέπτες του μια γαστρονομική εμπειρία που συνδυάζει παράδοση και πολυτέλεια. Τιμώντας τη μακρά ιστορία του, ο Γιώργος Παπαϊωάννου παρουσιάζει ένα μενού εμπνευσμένο από τις πρώτες συνταγές του πατέρα του, αλλά και τη νησιώτικη κουζίνα με πιάτα όπως ροφός αχνιστός με κυδωνάτες πατάτες, ρεβιθάδα με καπόνι και σέσκουλα, ψάρι παϊδάκι με άγρια χόρτα εποχής. Η ποιοτική ελληνική πρώτη ύλη και τα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά δίνουν δυναμικό “παρών”, αποτελώντας τον πυρήνα του μενού, ενώ η προσεκτικά επιλεγμένη λίστα κρασιών και αποσταγμάτων συντροφεύει μοναδικά κάθε πρόταση.
Ο γαστρονομικός θεσμός που δίνει βήμα στους κορυφαίους σεφ του αύριο
Ανοιχτό καθημερινά από το μεσημέρι αποτελεί την ιδανική επιλογή για ένα διάλειμμα στο κέντρο της πόλης, αλλά και ένα ξεχωριστό προορισμό για δείπνο στη γιορτινή Αθήνα. Ο ζεστός και φιλόξενος χώρος του με αστική αισθητική κάνει τη διαφορά δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που συνδυάζει κομψότητα και οικειότητα, ενώ προσφέρεται και για εταιρικά δείπνα ή εκδηλώσεις.
Τιμώντας τον πλούτο των ελληνικών θαλασσών
Ιδιαίτερα αγαπητός στο αθηναϊκό, και όχι μόνο, κοινό, ο Γιώργος Παπαϊωάννου ξεκίνησε το πρώτο του εστιατόριο στις αρχές της δεκαετίας του '90 στο Μικρολίμανο του Πειραιά, με γνώμονα τη δημιουργία ενός προορισμού που συνδυάζει φρέσκες, απλές αλλά μοναδικές γεύσεις. Σήμερα, έχοντας συμπληρώσει τρεις δεκαετίες επιτυχημένης παρουσίας, το όνομα Παπαϊωάννου αποτελεί συνώνυμο της αυθεντικής ψαροφαγίας. Γνωστός για τη βαθιά του σχέση με τους Έλληνες ψαράδες και παραγωγούς, επιλέγει τα πιο αγνά υλικά για τα πιάτα των εστιατορίων του. Με σεβασμό στις παραδοσιακές τεχνικές και έντονη προσήλωση στην αυθεντικότητα, ο ίδιος και η ομάδα του προσφέρουν στους επισκέπτες του Atelier Papaioannou μια εμπειρία που τιμά τον πλούτο των ελληνικών θαλασσών.
Για να βλέπεις τα πράγματα τη στιγμή που συμβαίνουν και για backstage υλικό συντονίσου με το @kounelly στο IG.