Έξι διάσημοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους στην ίδια κουζίνα για δύο μοναδικά surf & turf δείπνα

Νέλλη Καλαμαρά
Έξι διάσημοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους στην ίδια κουζίνα για δύο μοναδικά surf & turf δείπνα

Δύο 8 hands δείπνα έρχονται στις 18 και στις 25 Φεβρουαρίου στο Brutus και ενώνουν μερικούς από τους καλύτερους σεφ της χώρας μας πάνω από ανοικτές φωτιές. 

Ένα από τα πλέον δημοφιλή meat-loving εστιατόρια της πόλης μας, το πανέμορφο Brutus στο Κολωνάκι, θέτει νέες γαστρονομικές προκλήσεις με δύο συναρπαστικά Surf & Turf Wine Pairing δείπνα και διάσημους guest chefs.

Michalis-Nourloglou.jpgΜιχάλης Νουρλόγλου

Στις 18 και στις 25 Φεβρουαρίου, για δύο και μόνες βραδιές, οι Μιχάλης Νουρλόγλου και ο Στέφανος Ρίζος υποδέχονται στην εντελώς ανοικτή κουζίνα τους τους βραβευμένους με αστέρι Michelin Γρηγόρη Κίκη και Παναγιώτη Γιακαλή για το πρώτο event και τους εξαιρετικούς Χάρη Νικολούζο και Μανώλη Παπουτσάκη για το δεύτερο.

Οινικά δείπνα με φόντο την Ακρόπολη μας ταξιδεύουν από τη Λήμνο έως τη Βουργουνδία

Grigoris-Kikis.jpgΓρηγόρης Κίκης

Τα δύο απίθανα αυτά δείπνα, εκτός από τις άκρως ενδιαφέρουσες δημιουργίες των διάσημων σεφ, θα συνοδεύονται και από εκλεκτές ετικέτες κρασιών, που θα αναδεικνύουν στο έπακρο τα εκλεπτυσμένα χαρακτηριστικά αυτών των 8 hand surf & turf dinners.

Μία μέρα αφιερωμένη στα εμβληματικά κρασιά της Προβηγκίας με οδηγό τον Christophe Renard

Giakalis-Panagiotis.jpgΠαναγιώτης Γιακαλής

Πιο συγκεκριμένα, σε κάθε ένα από τα δύο dinners, δύο guest chefs μαζί με τους δύο resident chefs του Brutus, θα δημιουργούν πιάτα που θα συνδυάζουν τη θάλασσα με τη φωτιά της ανοιχτής κουζίνας.

Manwlhs-Papoytsakhs.jpgΜανώλης Παπουτσάκης

Στις 18 Φεβρουαρίου οι guest chefs Γρηγόρης Κικής και Παναγιώτης Γιακαλής ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους Μιχάλη Νουρόγλου και Στέφανο Ρίζο για ένα μενού που εξερευνά νέες γεύσεις, παντρεύοντας τη φινέτσα των θαλασσινών με τη δυναμική των premium κρεάτων. Η εμπειρία ολοκληρώνεται με επιλεγμένες ετικέτες κρασιών από τη Nicliani Cellars.

Xarhs-Nikoloyzos.jpgΧάρης Νκολούζος

Και στις 25 Φεβρουαρίου, οι Χάρης Νικολούζος και Μανώλης Παπουτσάκης δίνουν τη δική τους εκδοχή στο Surf & Turf, πάντα σε συνεργασία με τους Μιχάλη Νουρόγλου και Στέφανο Ρίζο. Ανατρεπτικοί συνδυασμοί, υψηλές τεχνικές και απόλυτος σεβασμός στις πρώτες ύλες δημιουργούν μια εμπειρία που ξεπερνά τα συνηθισμένα. Το μενού συνοδεύεται από 8 επιλεγμένες ετικέτες κρασιών από την Deals.

Stefanos-Rizos.jpgΣτέφανος Ρίζος

Info: Λεβέντη 3, Κολωνάκι τηλ. 2107240453

Για να βλέπεις τα πράγματα τη στιγμή που συμβαίνουν και για backstage υλικό συντονίσου με το @kounelly στο IG.