Ψαροκόκαλα για γερά κόκαλα
Σύμφωνα με έρευνες, οι γυναίκες που έτρωγαν τρεις ή περισσότερες μερίδες ψάρια την εβδομάδα, και κυρίως σολομό, είχαν μικρότερη οστική απώλεια τέσσερα χρόνια μετά, συγκριτικά με γυναίκες που έτρωγαν λιγότερο συχνά ψάρι.
Σύμφωνα με έρευνες, οι γυναίκες που έτρωγαν τρεις ή περισσότερες μερίδες ψάρια την εβδομάδα, και κυρίως σολομό, είχαν μικρότερη οστική απώλεια τέσσερα χρόνια μετά, συγκριτικά με γυναίκες που έτρωγαν λιγότερο συχνά ψάρι.