Η διατροφή που προστατεύει από τις επιπτώσεις της ατμοσφαιρικής ρύπανσης
Προηγούμενες μελέτες έχουν δείξει ότι οι αλλαγές στη διατροφή και ειδικά η προσθήκη αντιοξειδωτικών, μπορούν να αμβλύνουν τις αρνητικές επιπτώσεις της έκθεσης σε υψηλά επίπεδα ατμοσφαιρικής ρύπανσης για σύντομες χρονικές περιόδους.
Παρέμενε άγνωστο όμως αν η διατροφή μπορεί να επηρεάσει τη σχέση μεταξύ της μακροπρόθεσμης έκθεσης στην ατμοσφαιρική ρύπανση και των επιπτώσεων στην υγεία.
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr