Τραγανές πατάτες σαν τηγανιτές
Γιατί να είναι οι πατάτες διατροφικό αμάρτημα; Δοκιμάστε την παρακάτω συνταγή και απολαύστε την χωρίς τύψεις.
Υλικά
4 γλυκοπατάτες
1.5 κ.σ ζάχαρη καστανή, φυσική
1.5 κ.σ πάπρικα
1κ.σ πιπέρι καγιέν
1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
Αλάτι
Εκτέλεση
1.Πλένετε και κόβετε τις πατάτες, όπως τις κόβετε για να τις τηγανίσετε, χωρίς όμως να τις ξεφλουδίσετε.
2. Σε ένα μπολ, ανακατεύετε τη ζάχαρη, την πάπρικα, το αλάτι και το πιπέρι
3. Τις αλείφετε με λάδι και τις πασπαλίζετε με το μείγμα από το μπολ.
4.Τις τοποθετείτε σε ένα ταψί και τις ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο .