Πώς να επιλέγετε υγιεινά οστρακοειδή και ψάρια
Τα θαλασσινά αποτελούν κομμάτι μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής και πρέπει να τα εντάσσουμε στη διατροφή μας.
Τα ψάρια θεωρούνται η «πιο υγιεινή» πηγή ζωικής πρωτεΐνης καθώς έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε άπαχη πρωτεΐνη, υγιή λίπη (ωμέγα-3) και άλλα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.
Και τα οστρακοειδή (όπως γαρίδες, καβούρια, στρείδια, μύδια, χτένια κ.λπ.) είναι ιδιαίτερα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα όπως ο ψευδάργυρος, το μαγνήσιο, το σελήνιο και το Β-12.
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr