Σπιτική ταραμοσαλάτα
Γιατί να την πάρετε έτοιμη; Σε πέντε λεπτά θα έχετε φτιάξει μια γευστικότατη ταραμοσαλάτα, πλούσια σε φωσφόρο και κάλιο και χωρίς χρωστικές ουσίες.
Υλικά (για 1 μπολ)
100γρ. ταραμά
250γρ ψωμί (μπαγιάτικο)
1 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο
2 λεμόνια (το χυμό τους)
Εκτέλεση
1. Αφαιρούμε από το ψωμί την κόρα και το μουλιάζουμε σε νερό.
2. Αφού μαλακώσει, το στραγγίζουμε καλά και το βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με τον ταραμά.
3.Τα χτυπάμε (στο μπλέντερ) ρίχνοντας σταδιακά το λάδι και το λεμόνι, μέχρι να γίνουν όλα ένα ομοιογενές μείγμα.