Τhe South Beach Diet: Η δίαιτα του μπικίνι, που θα σας απαλλάξει γρήγορα από τα περιττά κιλά!

Μάθετε τα πάντα για τη δίαιτα που λατρεύουν οι star του Hollywood

The South Beach Diet ή αλλιώς η δίαιτα του μπικίνι. Μπορεί ένα βιβλίο να τρελάνει κόσμο; Η απάντηση είναι ναι! Ο Arthur Agatston, είναι ο συγγραφέας του bestseller εν ονόματι The South Beach Diet. Το βιβλίο αυτό έχει πουλήσει πάνω από 5 εκατομμύρια αντίτυπα μέχρι σήμερα και συνεχίζει ακάθεκτο. Τι υπόσχεται; Να χάσετε γρήγορα κιλά και να αποκτήσετε κορμί ... θανατηφόρο.


Η δίαιτα του μπικίνι είναι εδώ και σας αποκαλύπτουμε βασικά μυστικά της:


1. Πες ναι στην πρωτεΐνη: Προτιμήστε το ψητό κοτόπουλο, τη γαλοπούλα, το άπαχο μοσχαρίσιο κρέας, τα αβγά και τα καρύδια. Απόφυγε τα κρέατα που έχουν λίπος και να θυμάσαι πάντα να αφαιρείς την πέτσα από το κοτόπουλο. Φρόντισε να λαμβάνεις με κάθε γεύμα σου πρωτεΐνη
2. Όχι στους κακούς υδατάνθρακες: Πείτε ένα μεγάλο όχι στη ζάχαρη, στο λευκό ψωμί και στα λευκά μακαρόνια. Οι κακοί υδατάνθρακες αυξάνουν τα επίπεδα ινσουλίνης, η οποία επιβραδύνει τη διαδικασία καύσεων. Αντικαταστήστε το λευκό ψωμί με ολικής και τα λευκά μακαρόνια και ρύζι με μαύρα.
3. Ψήφισε υπέρ των φρούτων και λαχανικών: Φροντίστε να λαμβάνετε καθημερινά μεγάλη ποσότητα πράσινων λαχανικών που κάνουν καλό στην υγεία σας. Τα φρούτα τα οποία είναι πλούσια σε νερό, όπως καρπούζι και πεπόνι, θα σας βοηθήσουν στη μάχη με την κυτταρίτιδα. Τέλος, προσέξτε τα αμυλούχα λαχανικά τύπου καλαμπόκι, τα οποία κρύβουν θερμίδες.
4. Προσοχή στα light προϊόντα. Προϊόντα διαίτης δε σημαίνει ότι είναι και άπαχα. Προσέξτε τις ποσότητες που λαμβάνετε. Τα περισσότερα από αυτά τα προϊόντα κρύβουν αρκετά μεγάλες ποσότητες ζάχαρης! Όλα με μέτρο.
5. Τρώτε συχνά: Μην αφήνετε το στομάχι σας άδειο. Φροντίστε να λαμβάνετε συχνά τροφή. Τα βασικά γεύματά σας θα πρέπει να είναι τρία (πρωινό- μεσημεριανό-βραδινό). Επιπροσθέτως, θα πρέπει να τρώτε τρία σνακ τη μέρα. Φυσικά θα πρέπει να είναι υγιεινά και φτωχά σε θερμίδες
6. Πείτε ναι στα γλυκά: Όχι, μην ξεγελιέστε. Δεν εννοούμε να πάτε να φάτε βάφλα και κρέπες! Ο ArthurAgatston θεωρεί σημαντικό να ξεγελάτε τον εαυτό σας με μικρές ποσότητες γλυκού. Όταν μιλάμε για γλυκό εννοούμε ζελέ, αποξηραμένα φρούτα και μαύρη σοκολάτα. Όλα σε πολύ μικρές ποσότητες!

Διαβάστε ακόμα

Η Miranda Kerr αποκαλύπτει το μυστικό της: Το smoothie που θα σας χαρίσει κορμί και επιδερμίδα... αγγέλου!

Ποιο καλοκαιρινό φρούτο σας... αδυνατίζει;

Κυτταρίτιδα τέλος: Μάθετε τα μυστικά tips που θα σας χαρίσουν λείο δέρμα!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης