Αποκτήστε hot κορμί με τη βοήθεια των αγγέλων της Victoria's Secret!

Τips από τις καλύτερες στο είδος!

Τα μοντέλα της Victoria's Secret διαθέτουν θανατηφόρα κορμιά. Άντρες και γυναίκες μένουν άναυδοι όταν τις βλέπουν στην πασαρέλα. Είναι τα καλύτερα μοντέλα στον κόσμο, καθώς είναι κούκλες και διαθέτουν εκπληκτικά κορμιά. Αγαπούν να έχουν γυμνασμένο σώμα για αυτό και η γυμναστική είναι για αυτές τρόπος ζωής.


Ποια είναι τα fitness μυστικά τους; Πως διατηρούνται πάντα σε φόρμα;


-Τα αγγελάκια δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στα εξής σημεία του σώματός τους: στους γλουτούς, στο εσωτερικό των μηρών και στους κοιλιακούς τους. Οι άγγελοι συμβουλεύουν ότι σωστή προπόνηση σημαίνει στοχευόμενα σημεία. Γυμνάστε αυτές τις μυϊκές ομάδες και δώστε έμφαση στην κοιλιά και στους γλουτούς σας.


- Pilates: Η μαγική άσκηση. Οι άγγελοι είναι πιστές στο pilates. Κάνουν τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα καθώς όπως έχουν τονίσει τους γεμίζει ενέργεια και ταυτόχρονα τους διώχνει το άγχος και την κούραση.


-Λάστιχα: Τα κορίτσια επίσης δεν ξεχνάνε να χρησιμοποιούν λάστιχα στις ασκήσεις τους. Η extra αντίσταση κάνει τις ασκήσεις δυσκολότερες και φυσικά τα αποτελέσματα καλύτερα.


-Τα αγγελάκια δε θέλουν όγκο. Τι σημαίνει αυτό; Θέλουν μεν να είναι γυμνασμένες, αλλά δε θέλουν extra όγκο στο κορμί τους. Αποφεύγουν λοιπόν να σηκώνουν πολλά βάρη στα πόδια, τα οποία πρήζουν τους μύες και προσθέτουν όγκο. Προτείνουν να προσθέτετε λίγα κιλά αλλά να κάνετε πολλές επαναλήψεις. Με τον τρόπο αυτό θα τονώνονται τα πόδια σας και θα καίτε λίπος γρηγορότερα.

-Πολλές γυναίκες ξεχνάνε να γυμνάσουν τον κορμό τους. Τα μοντέλα τονίζουν ότι για να έχεις κορμί-λαμπάδα θα πρέπει να γυμνάζετε τακτικά την πλάτη και τη μέση σας. Μην τα αμελείτε. Θα βελτιώσετε τη στάση του σώματός σας και θα έχετε άλλον αέρα.


Μην ξεχνάτε φυσικά ότι η γυμναστική μόνη της δε μπορεί να κάνει θαύματα. Παράλληλα χρειάζεται να ακολουθείτε μια ισορροπημένη διατροφή.

Διαβάστε ακόμα:

Σωματότυπος αχλάδι; Δείτε πως θα κάψετε λίπος και θα σμιλέψετε το κορμί σας!

Aυτά είναι τα 3 top μυστικά για αποδοτική και αποτελεσματική προπόνηση!

Με 3 μόνο ασκήσεις αποκτήστε το στήθος των ονείρων σας!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης