Η Selena Gomez έγινε 32 ετών: «Το να είσαι δυνατός είναι να είσαι ευάλωτος» κι άλλες 31 ατάκες της

Instagram

«Το να είσαι μόνος είναι καλύτερο από το να είσαι με λάθος άτομο». 

Η Selena Gomez, η πολυτάλαντη καλλιτέχνιδα και φάρος έμπνευσης για εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως, έχει αφήσει το δικό της στίγμα της στη μουσική, την υποκριτική και την κοινωνική δράση. Η ζωή της, γεμάτη προκλήσεις και επιτυχίες, αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα για όλους όσους αναζητούν δύναμη και ελπίδα.

Γεννημένη στο Grand Prairie του Τέξας στις 22 Ιουλίου του 1992, η Selena ξεκίνησε την καριέρα της σε νεαρή ηλικία, πρωταγωνιστώντας στην παιδική σειρά Barney & Friends. Η μεγάλη της ευκαιρία ήρθε με τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του Disney Channel Wizards of Waverly Place, που την εκτόξευσε στη διεθνή αναγνωρισιμότητα.

Η Selena Gomez σε καλεί να αγαπήσεις την κοιλιά σου ακριβώς όπως είναι

Παράλληλα με την υποκριτική, η Selena καλλιέργησε το πάθος της για τη μουσική, κυκλοφορώντας επιτυχημένα άλμπουμ και singles που κατέκτησαν τα charts. Η μουσική της, με ειλικρινείς στίχους και ποπ ήχους, αγγίζει τις καρδιές εφήβων και νέων, εκφράζοντας τις αγωνίες και τα όνειρά τους.

Προκλήσεις και Θρίαμβοι

Η 32χρονη σήμερα Selena δεν δίστασε να μοιραστεί ανοιχτά τις προσωπικές της μάχες, όπως τη διάγνωσή της με Λύκο και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την ψυχική της υγεία. Με θάρρος και ειλικρίνεια, έγινε πηγή έμπνευσης για όσους αντιμετωπίζουν παρόμοιες προκλήσεις, σπάζοντας το στίγμα γύρω από αυτά τα θέματα.

Το 2017, αποκάλυψε στον κόσμο ότι είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού λόγω επιπλοκών από τον συστηματικό ερυθηματώδη λύκο (ΣΕΛ), μια χρόνια αυτοάνοση ασθένεια από την οποία πάσχει. Η δωρήτρια ήταν η στενή της φίλη, ηθοποιός Francia Raisa.

Το ντοκιμαντέρ της Selena Gomez θα δείξει τη ζωή της χωρίς ωραιοποιήσεις για χάρη της δημοσιότητας

Το 2015 είχε διαγνωστεί με ΣΕΛ μια ασθένεια που μπορεί να επηρεάσει διάφορα όργανα του σώματος, συμπεριλαμβανομένων των νεφρών. Παρά τη συνεχή ιατρική παρακολούθηση και θεραπεία, η κατάσταση των νεφρών της επιδεινώθηκε, καθιστώντας τη μεταμόσχευση αναγκαία.

Η μεταμόσχευση ήταν μια δύσκολη και απαιτητική διαδικασία, τόσο για τη Selena όσο και για τη Francia. Ωστόσο, η αγάπη και η υποστήριξη που μοιράστηκαν οι δύο φίλες, καθώς και η αφοσίωση της ιατρικής ομάδας, οδήγησαν σε μια επιτυχημένη επέμβαση.

Η Selena χρησιμοποίησε τα ισχυρά της social media για να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με τον ΣΕΛ και τη σημασία της δωρεάς οργάνων. Μοιράστηκε την ιστορία της με ειλικρίνεια και ευαισθησία, ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να ενημερωθούν για αυτές τις σημαντικές ιατρικές καταστάσεις.

Αν και οι δύο φίλες φαίνεται να έχουν απομακρυνθεί, η γενναιόδωρη πράξη της Francia Raisa αναδεικνύει τη δύναμη της φιλίας και την αξία της δωρεάς οργάνων, που μπορεί να σώσει ζωές. Η ιστορία τους αποτελεί μια συγκινητική υπενθύμιση της σημασίας της αλληλεγγύης και της αγάπης για τον συνάνθρωπο.

Η γλώσσα του σώματος ανάμεσα στη Hailey Bieber και την Selena Gomez επιβεβαίωσε αυτό που περιμέναμε

Η δύναμη και η ανθεκτικότητά της την οδήγησαν σε νέους θριάμβους, τόσο στην καριέρα της όσο και στην προσωπική της ζωή. Επέκτεινε τις δραστηριότητές της στην παραγωγή ταινιών και τηλεοπτικών σειρών, ενώ παράλληλα έγινε πρέσβειρα καλής θέλησης της UNICEF, αγωνιζόμενη για τα δικαιώματα των παιδιών παγκοσμίως.

Η Προσωπική Ζωή Πίσω από τα Φώτα της Δημοσιότητας

Πέρα από την αδιαμφισβήτητη επιτυχία της στον χώρο του θεάματος, έχει μια πλούσια και συχνά πολυσυζητημένη προσωπική ζωή. Από νεαρή ηλικία, η ερωτική της ζωή βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των media, με τις σχέσεις της να γίνονται συχνά πρωτοσέλιδο.

Η τραγουδίστρια, έχει συνδεθεί ερωτικά με διάσημους καλλιτέχνες όπως ο Nick Jonas και ο The Weeknd. Ωστόσο, η πιο πολυσυζητημένη σχέση της ήταν αναμφίβολα αυτή με τον Justin Bieber. Η on-off σχέση τους κράτησε για πολλά χρόνια, με τα media να παρακολουθούν κάθε τους κίνηση.

Η Selena Gomez λέει πως ο χωρισμός με τον Justin Bieber ήταν το καλύτερο πράγμα που της συνέβη

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε σε κάποιες από τις σχέσεις της, η Selena πάντα επέλεγε να μιλάει ανοιχτά για τα συναισθήματά της, δίνοντας δύναμη και κουράγιο σε πολλούς θαυμαστές της που βίωναν παρόμοιες καταστάσεις.

Πριν από 7 μήνες, επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον μουσικό παραγωγό που έχει ταλέντο και στη μαγειρική, Benny Blanco. Οι φήμες για τη σχέση τους κυκλοφορούσαν για καιρό προτού επιβεβαιωθούν τον Δεκέμβριο του 2023.

Ο Benny Blanco μίλησε για όσα νιώθει για τη Selena Gomez και έδειξε τον δρόμο μίας υγιούς σχέσης

https://www.tiktok.com/@selenagomez/video/7390868448731008286

Μια Φωνή Ενδυνάμωσης

Η Selena Gomez δεν είναι απλώς μια ταλαντούχα καλλιτέχνιδα, αλλά και μια φωνή ενδυνάμωσης για εκατομμύρια νέους ανθρώπους. Μέσα από τη μουσική, την υποκριτική και την κοινωνική της δράση, μεταφέρει μηνύματα αγάπης, αποδοχής και αυτοπεποίθησης, ενθαρρύνοντας τους νέους να ακολουθήσουν τα όνειρά τους και να αγκαλιάσουν την ατομικότητά τους.

Σήμερα, η ίδια φαίνεται να έχει βρει την ισορροπία στην προσωπική της ζωή. Έχει μάθει να αγαπά και να αποδέχεται τον εαυτό της, να θέτει τα όριά της και να δίνει προτεραιότητα στην ευημερία της.

Δεδομένου ότι η Selena Gomez είναι αρκετά ενεργή στα social media και έχει δώσει πολλές συνεντεύξεις, υπάρχουν πολλές ατάκες που θα μπορούσαμε να αναφέρουμε. Εδώ είναι 32 από αυτές που ξεχωρίζουν:

Η αυθεντικότητα είναι η απόλυτη μορφή επανάστασης.

Δεν χρειάζεται να είσαι τέλεια για να εμπνεύσεις τους άλλους. Άφησε τους άλλους να εμπνευστούν από το πώς αντιμετωπίζεις τις ατέλειές σου.

Το να είσαι δυνατός είναι να είσαι ευάλωτος.

Αγαπήστε τον εαυτό σας πρώτα, σε κάθε εκδοχή του.

Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας. Είμαστε όλοι σε αυτό το ταξίδι μαζί.

Έμαθα ότι δεν μπορείς να ευχαριστήσεις τους πάντες. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να είσαι ο καλύτερος εαυτός σου.

Η ψυχική υγεία είναι σημαντική. Μην φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια.

Δεν είναι αδυναμία να παραδεχτείς ότι χρειάζεσαι βοήθεια. Είναι δύναμη.

Δεν είσαι μόνος. Ποτέ δεν είσαι μόνος.

Ποτέ μην υποτιμάτε τη δύναμη των ονείρων και την επιρροή του ανθρώπινου πνεύματος.

Είμαι περήφανη για τη δουλειά που κάνω, αλλά είμαι ακόμα πιο περήφανη για το άτομο που είμαι.

Δεν είμαι τέλεια, αλλά προσπαθώ να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου.

Να είσαι ευγενικός, δούλεψε σκληρά, μείνε πιστός στον εαυτό σου, και όλα τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν.

Η ευτυχία δεν είναι η απουσία προβλημάτων, είναι η ικανότητα να τα αντιμετωπίζεις.

Η ζωή είναι πολύ μικρή για να ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για σένα.

Η αγάπη δεν πρέπει να σε κάνει να αισθάνεσαι ότι πρέπει να περπατάς στα τσόφλια.

Το να είσαι μόνος είναι καλύτερο από το να είσαι με λάθος άτομο.

Η αγάπη είναι μια επιλογή, όχι μια υποχρέωση.

Δεν είμαι σίγουρη τι είναι πιο δύσκολο: να σηκωθείς από το κρεβάτι ή να βάλεις eyeliner.

Λατρεύω το φαγητό τόσο πολύ που θα παντρευόμουν ένα burrito.

Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια καλή playlist και μια μακριά βόλτα με το αυτοκίνητο.

Το να είσαι διαφορετικός δεν είναι κακό πράγμα. Στην πραγματικότητα, είναι αυτό που σε κάνει ξεχωριστό.

Δεν μετανιώνω για τίποτα στη ζωή μου. Κάθε εμπειρία, καλή ή κακή, με έκανε αυτό που είμαι σήμερα.

Η ζωή είναι ένα ταξίδι, όχι ένας προορισμός.

Η μουσική είναι ένας τρόπος να εκφράσεις τα συναισθήματά σου που δεν μπορείς να πεις με λόγια.

Η οικογένεια και οι φίλοι είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή.

Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου. Αν πιστεύεις σε κάτι, δούλεψε σκληρά και θα τα καταφέρεις.

Να είσαι πάντα ευγνώμων για αυτό που έχεις.

Το να κάνεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το σημαντικό είναι να μαθαίνεις από αυτά.

Η ζωή είναι μια περιπέτεια. Βγες έξω και ζήσε την!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από ένα χαμόγελο.

Ποτέ μην αφήνεις κανέναν να σου πει ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης