Έρευνα: Το κόκκινο κρασί περιορίζει την πιθανότητα καρκίνου στο κεφάλι και τον λαιμό
Μια νέα έρευνα από το πανεπιστήμιο του Κολοράντο έρχεται να τονώσει τη φήμη που έχει το κόκκινο κρασί για τις ευεργετικές για τον άνθρωπο ιδιότητές του λόγω της ρεσβερατρόλης που περιέχει.
Μέχρι σήμερα, βέβαια, αυτές οι ιδιότητες είχαν ούτως ή άλλως "εκθειαστεί" από όλους τους διατροφολόγους. Αλλά ο επικεφαλής της νέας έρευνας, καθηγητής Robert Sclafani και οι συνεργάτες του υποστηρίζουν ότι δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς το αλκοόλ που περιέχει το κόκκινο κρασί και με την έρευνά του έρχεται να αποκαλύψει ακόμα ένα τρόπο που το κόκκινο κρασί μας προστατεύει...
Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr