Πρόωρος θάνατος: Τα λιπαρά που μειώνουν τον κίνδυνο και πού θα τα βρείτε
Μια δίαιτα που αντικαθιστά τα ζωικά λιπαρά με λιπαρά φυτικής προέλευσης μπορεί να μειώσει τις πιθανότητες πρόωρου θανάτου κατά 24-26%, σύμφωνα με τα ευρήματα νέας μελέτης.
Τα φυτικά λιπαρά, όπως αυτά που βρίσκονται στο αβοκάντο και το ελαιόλαδο, μειώνουν σημαντικά τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου ενός ατόμου, υποστηρίζουν οι επιστήμονες του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ.
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr