Κόκκινο κρέας: Τα οφέλη και οι κίνδυνοι από την κατανάλωσή του (εικόνες)
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το κρέας είναι καλή πηγή πολλών και διαφορετικών θρεπτικών ουσιών, τα οποία είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού.
Το βοδινό κρέας, το χοιρινό και το αρνί, περιέχουν βιταμίνες Α, Β, D και K, καθώς και χαλκό, χρώμιο, φολικό οξύ, σίδηρο, μαγνήσιο, κάλιο, σελήνιο και ψευδάργυρο.
Αυτός ο μακρύς κατάλογος θρεπτικών ουσιών έχει σημαντικά οφέλη για την υγεία.
Δείτε στη gallery που ακολουθεί ποια είναι τα οφέλη και οι κίνδυνοι από την κατανάλωσή του:
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr