Ποιους κινδύνους κρύβει η άψητη ζύμη

Τα περισσότερα αλεύρια είναι ωμά και δεν έχουν υποστεί επεξεργασία για να σκοτώσουν τα μικρόβια που προκαλούν τροφική δηλητηρίαση, σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών των ΗΠΑ (CDC).

Οι ειδικοί διερευνούν μια επιδημία σαλμονέλας που συνδέεται με αλεύρι και προτρέπουν τους ανθρώπους να μην τρώνε άψητη ζύμη.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης