Προσθήκη αλατιού στο φαγητό: Πόσο αυξάνει τον κίνδυνο νεφρικής νόσου

Οι άνθρωποι που προσθέτουν επιπλέον αλάτι στο φαγητό, επιβαρύνουν την υγεία των νεφρών τους, επιβεβαιώνει νέα έρευνα.

Η διαπίστωση φάνηκε να ισχύει, ακόμη και όταν οι ερευνητές έλαβαν υπόψιν τους άλλα προβλήματα υγείας, όπως είναι το υπερβολικό βάρος, η καθιστική ζωή και το κάπνισμα ή/και η κατανάλωση αλκοόλ.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης