Έσω έτοιμη: Τα προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το φαρμακείο των διακοπών

Ένα συμπλήρωμα διατροφής που θα σε «συνοδεύει» πρωί και βράδυ

Μήπως κλείνεις βαλίτσα για διακοπές ή μήπως θα κλείσεις σε λίγες μέρες, μιας και όλες λίγο πολύ θα εγκαταλείψουμε την πόλη μέσα στον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού; Αν η απάντηση είναι θετική και η άδειά σου είναι προ των πυλών, τότε είναι μάλλον πιθανόν το «κεφάλαιο» βαλίτσα να σε απασχολεί ιδιαίτερα.

Ωστόσο, πέρα από τα summer διλήμματα που κατακλύζουν το μυαλό σου, σχετικά με τα items-«κλειδιά» της γκαρνταρόμπας σου, τα οποία προσπαθείς να χωρέσεις στη βαλίτσα σου, μήπως ξεχνάς κάτι βασικό; Αρκεί να σκεφτείς πόσες φορές οι καλοκαιρινές σου διακοπές «συνδέθηκαν» -χωρίς να το θέλεις, με μία… ουρολοίμωξη και θα δώσεις μόνη σου την απάντηση.

Επειδή, λοιπόν, σε ρίξαμε κατευθείαν στα «βαθιά», θέλουμε να σε ενημερώσουμε ότι η συζήτηση περί ουρολοίμωξης, ξεκίνησε με έναν και μόνο σκοπό: Να σε προετοιμάσουμε για κάθε ανεπιθύμητη ενόχληση που μπορεί να αισθανθείς κατά τη διάρκεια των διακοπών σου. Γι’ αυτό, κάνε λίγο χώρο στη βαλίτσα σου για ένα kit που θα περιέχει το Feminista Plus αλλά και προϊόντα Multi-Gyn από τη Virtus Pharma, για να είσαι σίγουρη πως έχεις φροντίσει για μία ολοκληρωμένη αντιμετώπιση μίας ενδεχόμενης ουρολοίμωξης και… thank us later.

Ένα συμπλήρωμα διατροφής που θα σε «συνοδεύει» πρωί και βράδυ

Αλήθεια, έχεις ξανακούσει για το βακτήριο Escherichia Coli; Ακόμα και αν η απάντηση είναι αρνητική, αρκεί να σου πούμε πως ευθύνεται για το 85% των υποτροπιαζουσών ουρολοιμώξεων… και όχι, η αλόγιστη χρήση αντιβιοτικής αγωγής δεν είναι η λύση.

Μάλιστα, οι ειδικοί στον τομέα της υγείας προτείνουν τον περιορισμό λήψης αντιβιοτικών και την εφαρμογή εναλλακτικών θεραπειών για την αντιμετώπιση κάθε πιθανής ουρολοίμωξης αλλά και υποτροπής της. Και επειδή τώρα μπορεί να αναρωτιέσαι τι σχέση έχουν όλα αυτά που σου αναφέρουμε με τις καλοκαιρινές διακοπές σου, ας μπούμε κατευθείαν στο θέμα μας: Δηλαδή, στο Feminista Plus που «έρχεται» να πάρει θέση στο kit των διακοπών σου, αφού σύμφωνα με κλινικές μελέτες θα σε ανακουφίσει asap από τα συμπτώματα.

Πρόκειται, λοιπόν, για ένα συμπλήρωμα διατροφής, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, που αντιμετωπίζει την ουρολοίμωξη σε όλα της τα στάδια, μειώνει τις υποτροπές και με την 24ωρη κάλυψή του -μία λευκή κάψουλα το πρωί και μία κίτρινη το βράδυ, συμβάλλει στον περιορισμό της λήψης αντιβιοτικών, προστατεύοντας τη γαστρεντερική και κολπική χλωρίδα σου. Ακόμα, με την περιεκτικότητά του σε εκχύλισμα φύλλων αρκτοστάφυλου, φύλλων σημύδας, βερβερίνη, ρίζα κολεού και D-μαννόζη μπορεί και παρεμποδίζει την προσκόλληση και διείσδυση των E.Coli και ενισχύει την απομάκρυνσή τους, αποτελώντας το φυσικό «συνοδοιπόρο» σου, σε όποιον καλοκαιρινό προορισμό και αν βρεθείς.

Πώς θα φροντίσεις για μία ολοκληρωμένη περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής σου στις διακοπές

Ωστόσο, επειδή τα ουροπαθογόνα -αυτά που σου προκαλούν την ουρολοίμωξη-, διέρχονται από την αιδοιοκολπική περιοχή και συχνά προκαλούν και εκεί ερεθισμούς, είναι σημαντικό να φροντίσεις για μία ολοκληρωμένη περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής σου με ειδικά προϊόντα, όπως οι Multi-Gyn Compresses και το Multi-Gyn FemiWash, τα οποία και χωράνε άνετα στη βαλίτσα σου.

Από τη μία, λοιπόν, οι Multi-Gyn Compresses -επιθέματα εμποτισμένα με gel-, πρόκειται να σε ανακουφίσουν από ενδεχόμενο ερεθισμό της εξωτερικής ευαίσθητης περιοχής σου, υποστηρίζοντας τη φυσική διαδικασία επούλωσης του δέρματος με τον πιο απαλό και προστατευτικό τρόπο χάρη στο πατενταρισμένο φυτικό σύμπλοκο 2QR.

Από την άλλη, δε, η καθαριότητα της ευαίσθητης περιοχής σου είναι το Α και το Ω και μπορεί να αποτρέψει οποιαδήποτε ουρολοίμωξη, ειδικά στις διακοπές σου. Γι’ αυτό, ο απαλός και ήπιος αφρός καθαρισμού Multi-Gyn FemiWash, χωρίς σαπούνι και άρωμα που, επίσης, βασίζεται στο 2QR, είναι η απαραίτητη προσθήκη στο νεσεσέρ σου καθώς πρόκειται να τον χρησιμοποιείς καθημερινά.

Θάλασσα, ζεστός ήλιος και καλό φαγητό συνθέτουν το ωραιότερο σκηνικό του καλοκαιριού, που τόσο ανυπομονείς να ζήσεις. Ωστόσο, για να είσαι σίγουρη πως τίποτα δεν θα στο χαλάσει, κάνε λίγο χώρο στη βαλίτσα σου για το kit με τα προϊόντα περιποίησης Multi-Gyn της ευαίσθητης περιοχής σου, αλλά και το συμπλήρωμα διατροφής Feminista Plus από τη Virtus Pharma και σου εγγυόμαστε πως δεν θα υπάρξει άλλο καλοκαιρινό story που θα περιέχει κάποια ουρολοίμωξη.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης