What could go wrong! Όλες οι περιπτώσεις που μπορεί να απαιτήσουν SOS φροντίδα στις διακοπές

Βλέπεις, η παραλία, το κολύμπι και οι υψηλές θερμοκρασίες αυξάνουν τον κίνδυνο πρόκλησης δυσάρεστων συμπτωμάτων στην ευαίσθητη περιοχή.

Πλησιάζουμε όλο και περισσότερο στην «καρδιά» του καλοκαιριού και αυτό ένα πράγμα σημαίνει: Η αντίστροφη μέτρηση για την ημέρα που θα βρεθούμε στο κατάστρωμα του πλοίου, οδεύοντας προς το αγαπημένο μας νησί στο Αιγαίο, έχει ξεκινήσει. Και κάπως έτσι, κάνουμε ήδη σκέψεις, σχετικά με τα island looks μας αλλά και την ανεμελιά που θα χαρακτηρίζει τις μέρες που θα μας βρίσκουν στην παραλία, να πίνουμε το αγαπημένο μας cocktail.

Ωστόσο, πάτα ένα «pause» εδώ. Διότι για να κάνουμε πραγματικότητα τα πιο summery σενάρια που έχουμε ζήσει ήδη στο μυαλό μας, πρέπει να έχουμε φροντίσει για όλες τις περιπτώσεις που μπορεί να απαιτήσουν SOS φροντίδα στις καλοκαιρινές διακοπές μας. Και τέτοιες περιπτώσεις είναι οι κολπικές ενοχλήσεις, που συχνά αφήνουμε εκτός από το summer πλάνο μας.

Βλέπεις, η παραλία, το κολύμπι και οι υψηλές θερμοκρασίες αυξάνουν τον κίνδυνο πρόκλησης δυσάρεστων συμπτωμάτων στην ευαίσθητη περιοχή, οπότε εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμες να αντιμετωπίσουμε τα αίτια αποτελεσματικά, για να μην χάσουμε στιγμή από τις summer εμπειρίες μας. Πώς θα το καταφέρουμε αυτό; Φυσικά, με τα προϊόντα της Multi-Gyn από τη Virtus Pharma που πρόκειται να αποτελέσουν τους «σύμμαχούς» μας τις ημέρες που θα ξημεροβραδιαζόμαστε στην παραλία. Είσαι έτοιμη να τα γνωρίσουμε καλύτερα;

Βακτηριακή κολπίτιδα alert!

Η αλήθεια είναι πως ο κόλπος μας «φιλοξενεί» πολλούς μικροοργανισμούς, έτσι ώστε να δημιουργείται μία φυσιολογική και ισορροπημένη χλωρίδα. Κάποιες φορές, όμως, αυτή διαταράσσεται με αποτέλεσμα να αυξάνονται τα «κακά» βακτήρια που μας προκαλούν δυσάρεστες οσμές, αυξημένες εκκρίσεις, κνησμό, ερεθισμό και με λίγα λόγια, βακτηριακή κολπίτιδα. Και αυτό, είναι κάτι που προφανώς καμία από εμάς δεν θέλει να αντιμετωπίσει στις καλοκαιρινές της διακοπές. Κάνουμε λάθος;

Ευτυχώς για εμάς, το φυσικό προϊόν Multi-Gyn ActiGel «έρχεται» να την αντιμετωπίσει, προσφέροντας άμεση ανακουφιστική δράση και βελτιστοποιώντας το pH και τη χλωρίδα του κόλπου μας. Αρκεί να το εφαρμόζουμε δύο φορές τη μέρα για πέντε ημέρες –ή γενικά όποτε έχουμε ανάγκη για ανακούφιση… και τα δυσάρεστα συμπτώματα θα μειωθούν asap.

Φαγούρα stop εδώ και τώρα

Φαντάσου τώρα, στη δεύτερη μέρα διακοπών, ενώ έχουμε προετοιμαστεί για την πολύωρη ηλιοθεραπεία μας, να μας πιάνει ξαφνικά μία έντονη φαγούρα και να καταλήγουμε να ψάχνουμε το πιο κοντινό φαρμακείο. Ιδανικό σκηνικό; Όχι.

Πριν, λοιπόν, χτυπήσει το «καμπανάκι» της κολπικής μυκητίασης, της πιο συχνής λοίμωξης του καλοκαιριού, μπορούμε να έχουμε προμηθευτεί για την beach bag μας το Multi-Gyn FloraPlus. Ένα προϊόν με φυσικά συστατικά, που μπορεί να μας προσφέρει άμεση ανακούφιση από τον κνησμό, τους ερεθισμούς και τις λευκόχρωμες εκκρίσεις -δηλαδή από τα συμπτώματα της κολπικής μυκητίασης - και δημιουργεί τελικά το ιδανικό pH για έναν υγιή κόλπο.

Η καθαριότητα της ευαίσθητης περιοχής No1 στη λίστα των summer vacations

Για να αποφύγουμε, ωστόσο, τα παραπάνω δυσάρεστα συμπτώματα στις διακοπές μας αλλά και γενικότερα, είναι σημαντικό να φροντίζουμε για την καθαριότητα της ευαίσθητης περιοχής μας. Βλέπεις, είναι το Α και το Ω για την υγιεινή μας και γι’ αυτό, χρειαζόμαστε έναν αφρό καθαρισμού -χωρίς σαπούνι κατά προτίμηση, για εξωτερική χρήση, όπως είναι, δηλαδή, το Multi-Gyn FemiWash.

Ενώ, λοιπόν, εμείς θα απολαμβάνουμε τα γαλαζοπράσινα νερά του Αιγαίου την καλύτερη εποχή του χρόνου, ένας ήπιος και μη ερεθιστικός αφρός καθαρισμού, χωρίς άρωμα, που μάλιστα βασίζεται στο πατενταρισμένο σύμπλοκο 2QR, θα είναι ο «σύμμαχός» μας για την προστασία της φυσικής χλωρίδας της ευαίσθητης περιοχής.

Λίγο πριν χρησιμοποιήσουμε εκείνο το εισιτήριο που έχουμε φροντίσει να κλείσουμε καιρό πριν για το αγαπημένο μας νησί στο Αιγαίο, πρέπει να είμαστε σίγουρες πως έχουμε γεμίσει τη βαλίτσα μας με όλα τα απαραίτητα για τις περιπτώσεις με ένδειξη «SOS». Τίποτα, άλλωστε, δεν θέλουμε να χαλάσει τις πιο ξέγνοιαστες μέρες μας και πόσο μάλλον μία βακτηριακή κολπίτιδα ή μία κολπική μυκητίαση, για αυτό τα προϊόντα της Multi-Gyn από τη Virtus Pharma είναι οι απαραίτητοι «συνοδοιπόροι» μας στις πιο summery εμπειρίες μας.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης