Παρασκευή βράδυ κι έμεινες σπίτι; Πώς να την αξιοποιήσεις με βάση το ζώδιό σου

Παρασκευή βράδυ κι έμεινες σπίτι; Πώς να την αξιοποιήσεις με βάση το ζώδιό σου
Unsplash

Τα άστρα μίλησαν! Βρήκαμε όλους τους τρόπους για να ρομαντικοποιήσεις τη ζωή σου, αν έμεινες μέσα Παρασκευή βράδυ.

Επιτέλους Παρασκευή! Το λέω και βγαίνει πραγματικά μέσα από την ψυχή μου. Είναι Παρασκευή και αν με ρωτάς τι περίμενα όλη τη βδομάδα δεν θα σου πω τίποτα διαφορετικό πέρα από αυτή τη μέρα.

Καλώς ή κακώς, μετά από μια κουραστική εβδομάδα, δεν υπάρχει τίποτα που να θέλουμε περισσότερο πέρα από μια βραδιά που δε θα χρειάζεται να κάνουμε κάτι ή να πάμε κάπου. Και δεν το λέμε επειδή είμαστε μονόχνοτοι και εσωστρεφείς, αλλά διότι η ξεκούραση ισοδυναμεί πολλές φορές με άραγμα στο σπίτι - και τίποτα παραπάνω.

Τι θα ήταν, όμως, καλό να ξέρεις πριν μείνεις μέσα και δεν κάνεις τίποτα την Παρασκευή το βράδυ; Το να ρομαντικοποιείς τη ζωή σου μπορεί να γίνει συναρπαστικό. Είναι πανεύκολο να περάσεις μια διασκεδαστική βραδιά στο σπίτι, αν ξέρεις ακριβώς τι σε κάνει να ικανοποιείσαι και δεν έχει να κάνει με το να έχεις παρέα γύρω σου.

Το να ρομαντικοποιείς τη ρουτίνα σου μπορεί να σε κάνει να περνάς καλύτερα, ειδικά αν κάνεις πράγματα μόνη σου, και μια βραδιά στο σπίτι δεν αποτελεί εξαίρεση. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να ρομαντικοποιήσεις μια βραδιά μέσα στο σπίτι, που είναι σχεδόν δύσκολο να επιλέξεις μόνο έναν. Ευτυχώς, τα άστρα μπορούν να μας πουν όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για τα σχέδιά μας για το βράδυ της Παρασκευής και μας δίνουν ιδέες για να μην βουλιάξουμε απλά στον καναπέ.

Τι να κάνεις Παρασκευή βράδυ με βάση το ζώδιό σου;

Κριός

Σχεδίασε τις επόμενες διακοπές σου. Αν σου αρέσει να πηγαίνεις ταξίδια ή απλά θέλεις να αλλάξεις παραστάσεις, τα ταξίδια είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να ρομαντικοποιήσεις τη ζωή σου.

Οι Κριοί μπορούν να αξιοποιήσουν τις οργανωτικές τους ικανότητες, αναζητώντας όμορφα μέρη για να μείνουν και φτιάχνοντας ένα ευχάριστο πρόγραμμα. Αυτό το ζώδιο της φωτιάς τείνει επίσης να είναι παρορμητικό, οπότε φρόντισε να μην κλείσεις τίποτα αν δεν έχεις βεβαιωθεί ότι μπορείς να το αντέξεις οικονομικά.

Ταύρος

Αξιοποίησε την κατάσταση. Δεν είναι μυστικό ότι οι Ταύροι ξέρουν να εκτιμούν τα ωραία πράγματα στη ζωή. Γιατί, λοιπόν, να μην ρομαντικοποιήσεις τη ζωή σου κάνοντας το βράδυ της Παρασκευής σου όσο πιο φανταχτερό γίνεται; Άλλωστε το αξίζεις!

Άναψε εκείνα τα κεριά που κρατούσες, άνοιξε το καλό μπουκάλι κρασί, κάνε ένα μπάνιο με αφρόλουτρα - μπορείς να τα κάνεις και τα τρία ταυτόχρονα, αν θέλεις να χαλαρώσεις πραγματικά. Τα ωραία, απολαυστικά πράγματα είναι φτιαγμένα για να χρησιμοποιούνται, όχι για να κάθονται και να μαζεύουν σκόνη, και κανείς δεν το ξέρει καλύτερα από έναν Ταύρο.

gynaika_krasi.jpg

Δίδυμος

Ξεκίνα ένα νέο βιβλίο. Ένα από τα καλύτερα σημεία του να διαβάζεις είναι ότι μπορείς να γνωρίσεις τόσα πολλά μέρη και πράγματα χωρίς να χρειαστεί να πας πουθενά. Για ένα ζώδιο που είναι εκ φύσεως περίεργο όπως οι Δίδυμοι, υπάρχουν τόσες πολλές δυνατότητες στα χέρια σου όταν ψάχνεις τρόπους να ξεφύγεις από την πραγματικότητα το βράδυ της Παρασκευής.

Αυτός είναι ένας απλός τρόπος να ρομαντικοποιήσεις τη ζωή σου από την άνεση του κρεβατιού σου.

Καρκίνος

Μπες στην κουζίνα και δοκίμασε μια καινούργια συνταγή. Οι Καρκίνοι τείνουν να ανθίζουν σε πιο οικεία περιβάλλοντα, όπως το σπίτι, γεγονός που κάνει την παρουσία τους ήδη λίγο πιο ευχάριστη. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να κατευθυνθείς στην κουζίνα και να βάλεις λίγο ρομαντισμό στη ζωή σου φτιάχνοντας μια γλυκιά λιχουδιά; Ή έστω αλμυρή.

Είτε δοκιμάζεις μια συνταγή για πρώτη φορά είτε φτιάχνεις μια από τις αγαπημένες σου, ακολουθώντας κάθε ένα από τα βήματα θα δώσεις στο βράδυ της Παρασκευής σου μια έξτρα σιγουριά. Επιπλέον, θα κάνεις τον χώρο σου να μυρίζει υπέροχα.

mageirema.jpg

Λέων

Δημιούργησε μια νέα playlist. Η δημιουργικότητα είναι έμφυτη στους Λέοντες, ειδικά όταν αφορά την τέχνη ή τη μουσική. Δείξε το υπέροχο γούστο σου, φτιάχνοντας μια playlist με τα κομμάτια που έχεις στο repeat ή δείξε λίγη αγάπη στα αγαπημένα σου τραγούδια όλων των εποχών. Δεν υπάρχουν κανόνες, εκτός από έναν: Μόλις βάλεις τα πάντα στη σειρά, πρέπει να ανεβάσεις την ένταση και να μετατρέψεις το δωμάτιό σου σε πίστα χορού.

Οι Λέοντες ξέρουν πώς να δίνουν show, οπότε χόρεψε σαν να σε βλέπουν όλοι.

Παρθένος

Αναδιαμόρφωσε τον χώρο σου. Για ένα ζώδιο που δίνει προτεραιότητα στην οργάνωση, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ρομαντικοποιήσει το βράδυ της Παρασκευής από το να αναδιαμορφώσει τον χώρο του.

Είτε τακτοποιήσεις απλώς το κομοδίνο σου είτε αναδιοργανώσεις ολόκληρη τη διαρρύθμισή σου, θα σε βοηθήσει να νιώσεις και πάλι το σπίτι σου καθαρό και θα σε κάνει να αισθανθείς παραγωγική. Οι Παρθένοι τείνουν επίσης να είναι τελειομανείς, οπότε απλά υπενθύμισε στον εαυτό σου ότι δεν χρειάζεται να είναι ο χώρος εντελώς πεντακάθαρος. Στην τελικκή, δεν χρειάζεται να χάσεις τέσσερις ώρες για να συγυρίσεις.

Ζυγός

Κάλεσε φίλους στο σπίτι. Ποιος λέει ότι μια βραδιά στο σπίτι πρέπει να την περάσεις μόνος σου; Οι Ζυγοί αισθάνονται καλύτερα σε κοινωνικές καταστάσεις, οπότε η παρουσία άλλων ανθρώπων θα κάνει την Παρασκευή σου πιο διασκεδαστική.

Όταν έρθουν οι φίλοι σου, μπορείτε να δείτε μαζί μια ταινία, να μαγειρέψετε ή έστω να ετοιμάσετε μερικά σνακ, να παίξετε επιτραπέζια παιχνίδια και να καταλήξετε σε μια βαθύτερη συζήτηση.

netflix.jpg

Σκορπιός

Αποτοξίνωση από τις συσκευές. Οι Σκορπιοί είναι πολύ προσεκτικοί με τις λεπτομέρειες που μοιράζονται για τον εαυτό τους. Αυτό λοιπόν που έχεις να κάνεις αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο είναι να μείνεις μακριά από το τηλέφωνό σου. Αυτό θα σου δώσει ένα απαραίτητο διάλειμμα από το να βρίσκεσαι μπροστά σε μια οθόνη και θα σε βοηθήσει να μείνεις σε επαφή με τη μυστηριώδη πλευρά σου.

Βάλε το κινητό στο αθόρυβο - αν αυτό είναι εφικτό - ή τουλάχιστον κλείσε το ίντερνετ, ώστε να μην υπάρχει κανένας περισπασμός. Το πώς αλλιώς θα αποφασίσεις να περάσεις τη νύχτα σου είναι δικό σου θέμα: διάβασε ένα βιβλίο, φρόντισε τα φυτά σου ή απλά πέρασε χρόνο συζητώντας μέχρι αργά το βράδυ με έναν φίλο ή κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο.

5 πράγματα που συνηθίζεις να κάνεις στο σπίτι και δείχνουν πως έχεις υψηλό IQ

Τοξότης

Ξεκίνα ένα νέο χόμπι. Το να περάσεις μια βραδιά μέσα στο σπίτι μπορεί να φαίνεται αδιάφορο για έναν Τοξότη, αφού πάντα ψάχνει για κάτι καινούργιο να κάνει. Αλλά γι' αυτό ακριβώς είναι αυτή η στιγμή.

Ρομαντικοποίησε τη ζωή σου, βρίσκοντας ένα online μάθημα που σου φαίνεται ενδιαφέρον, ένα σεμινάριο ή προσπαθώντας να μάθεις μια νέα ξένη γλώσσα που πάντα ήθελες να μάθεις. Οι Τοξότες έχουν επίσης την τάση να περνούν από το ένα ενδιαφέρον πράγμα στο άλλο, οπότε αν μια δραστηριότητα δεν σου κεντρίζει το ενδιαφέρον, υπάρχουν πολλές άλλες για να δοκιμάσεις.

Αιγόκερως

Δημιούργησε μια βραδιά σπα. Κανένα ζώδιο δεν αξίζει περισσότερο μια βραδιά σπα από αυτό που έχει τη φήμη του εργασιομανή. Οι Αιγόκεροι έχουν την τάση να αισθάνονται υπεύθυνοι για όλους τους άλλους γύρω τους, αλλά αυτό είναι που κάνει την αυτοφροντίδα και τον ρομαντισμό της βραδιάς τόσο σημαντική.

Χάρισε στον εαυτό σου πραγματική χαλάρωση κάνοντας μια βραδιά σπα στο σπίτι. Βάλε μια μάσκα προσώπου, δοκίμασε ένα νέο μανικιούρ, κάνε ένα χαλαρωτικό ντους και ασχολήσου με την περιποίησή σου.

omorfia.jpg

Υδροχόος

«Go with the flow.» Μιλάμε για το ζώδιο που μπορεί να κάνει πράξη τη φράση «πάω με το ρεύμα» και είναι ικανό να κάνει ό,τι προκύψει εκείνη τη στιγμή. Οι Υδροχόοι είναι γνωστοί για το ενδιαφέρον τους για τα πιο εσωτερικά πράγματα στη ζωή, γι' αυτό και αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο, είμαι σίγουρη πως απόψε το βράδυ θα καταλήξεις να κάνεις κάτι που πιθανότατα δεν το έχει προγραμματίσει.

Χαλάρωσε στο σπίτι, παράγγειλε και βάλε τη σειρά που τόσο καιρό έχεις αφήσει.

Ιχθύς

Κράτα ημερολόγιο. Αυτό το ζώδιο του νερού είναι γνωστό ότι ζει μέσα στο μυαλό του και η δημιουργία ημερολογίου είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μείνεις σε επαφή με τα συναισθήματα και τη διαίσθησή σου. Δεν είναι μόνο μια μεγάλη πηγή ανακούφισης από το άγχος, αλλά και μια ευκαιρία να γίνεις δημιουργικός.

Αν δεις ότι αυτό σε κάνει να βαριέσαι εύκολα, αξιοποίησε το χαρτί και το στυλό για να βγάλεις προς τα έξω την έμπνευση που έχεις.