Nail trends! Γαλλικό manicure με χρώμα και άλλα 3 σχέδια που θα κυριαρχήσουν τους επόμενους μήνες

Ευαγγελία Αλπίδου

Τα παρακάτω nail arts θα κάνουν τα άκρα σου να φαίνονται όλη την ώρα περιποιημένα, ενώ θα γεμίσουν με περίσσιο στιλ και χρώμα την καθημερινότητά σου.

Εδώ στο beauty department του queen έχουμε μεγάλη αδυναμία στα νύχια. Πιστεύουμε ότι πρέπει να είναι πάντα περιποιημένα, γιατί αυτό μας κάνει να αισθανόμαστε κομψές και γεμάτες αυτοπεποίθηση. Γι’ αυτό, άλλωστε, ψάχνουμε διαρκώς νέα nail trends στο Instagram, για να δοκιμάσουμε και να μοιραστούμε μαζί σου.

Time for pedi! 4 χρώματα που θα αναδείξουν τα άκρα σου και θα σε κάνουν να φορέσεις τώρα πέδιλα

Αυτή την εποχή τα παστέλ χρώματα και οι γήινες αποχρώσεις έχουν την τιμητική τους. Μπορεί ο καιρός να είναι moody και να μη μας αφήνει να ευχαριστηθούμε τα πιο έντονα, παιχνιδιάρικα χρώματα στο μανικιούρ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να τα δοκιμάσουμε εδώ και τώρα... Αυτή τη σεζόν, λοιπόν, θα δούμε μια παραλλαγή του κλασικού, γαλλικού μανικιούρ με τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Το λιλά, το πράσινο της μέντας και το κίτρινο έρχονται να αντικαταστήσουν την λευκή γραμμή και να μας φτιάξουν τη διάθεση, ενώ τα glazed nails της Hailey Bieber έχουν πλέον σταθερή θέση στα top trends κάνοντας τα άκρα να ακτινοβολούν λάμψη από μακριά.

Ήρθε η στιγμή να μάθεις τα πάντα για τα nail arts που θα κάνεις τώρα και θα συνεχίσεις να κάνεις μέχρι τον μήνα Αύγουστο. Συνέχισε να διαβάζεις και γέμισε τα άκρα σου και την καθημερινότητά σου με περίσσιο στιλ, ελπίδα, αισιοδοξία και χρώμα. Enjoy!

8 primer για ματ μακιγιάζ όσο λιπαρή επιδερμίδα κι αν έχεις

French manicure με χρώμα

@raelondonnails-french.png

@raelondonnails

French manicure with a twist! Αντίο λευκή γραμμή! Αυτή την εποχή γεμίζουμε τα άκρα μας με χρώμα.

Milky nails

@paintedbyjools-milky.png

@paintedbyjools

Ένα κομψό και διαχρονικό manicure που κάνει τα άκρα να φαίνονται clean και περιποιημένα.

Γλασαρισμένο donut

@nailsbyzol-glazed..png

@nailsbyzola

Τα glazed donut nails της Hailey Bieber, που κάνουν τα άκρα να φαίνονται σαν γλασαρισμένα, λαχταριστά donuts μπορούν να υιοθετηθούν σε οποιοδήποτε χρώμα θες.

Pastel ombré μανικιούρ

431345771_1585475738865105_8954451447633056477_n.jpg

@nailartbyqueenie

Τα rainbow nails θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα γεμίσουν με χρώμα όλα τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά outfits σου.

Κοντό καρέ: Τα 4 πιο κολακευτικά στιλ για εσένα που έχεις στρογγυλό πρόσωπο